Maas theater dans podium

Testpilot: Maaspodium open 19, 20, 21 april

Leuk nieuws!
Het Maaspodium, Rotterdam is een van de 43 locaties voor de testpilot van het ministerie van OCW: Testen voor toegang. Dat houdt in dat we drie dagen onze deuren en bar voor je mogen openen, mits je negatief getest bent. Kinderen tot 12 jaar hoeven niet getest te worden.

We hebben drie voorstellingen geprogrammeerd op onze testdagen:
ma 19 april / 19.30 uur    stuk van 155 en Maas theater en dans
di 20 april / 19.30 uur      SORRY (8+) van BonteHond
wo 21 april / 16:00 uur    Doe eens lief (2+) van Maas theater en dans
Tickets: volwassenen €10 / kinderen €5

Hoe gaat dit in zijn werk?
Dat is best makkelijk:

1. Koop een theaterticket
Via de website van Maas koop je een kaartje voor een (of meer) van bovenstaande voorstellingen.

2. Laat je (gratis) testen
Om deze voorstellingen te bezoeken, moet je je binnen 40 uur voor aanvang laten testen (behalve kinderen tot 12 jaar). Ga naar www.testenvoortoegang.nl om een afspraak in te plannen (dat kan vanaf 14 dagen voor aanvang van de door jou gekozen voorstelling). Na deze gratis test ontvang je binnen een uur je testuitslag en, als je uitslag negatief is, je testbewijs.

Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om onze voorstellingen te bezoeken. Omdat het een pilot is van het ministerie, worden de testen betaald door de Rijksoverheid.

3. Bezoek de voorstelling
Neem je testbewijs mee naar het Maaspodium (in de corona check app of een printje). Wij scannen deze bij de ingang. Uiteraard nemen we bij het Maaspodium alle maatregelen om jouw bezoek veilig te laten verlopen. En trouwens, de bar is ook open. Veel plezier!

Klik hier voor veel gestelde vragen over het testen.
Klik hier voor vragen over je bezoek aan het Maaspodium.