fbpx

Maas theater dans podium

Theater is Live!

Theater is Live. En live is leuk! Ben je benieuwd wat er allemaal te beleven is op het gebied van jeugdtheater, – muziek en -dans? Vanaf december 2018 ontdek je het op het nieuwe platform  Theater is Live!

Met Theater is Live bundelen wij – Maas theater en dans – samen met 22 andere Nederlandse jeugdgezelschappen onze krachten. Samen brengen we al het moois en inspirerends wat de Nederlandse jeugdgezelschappen te bieden hebben naar het publiek. Met de campagne Theater is Live! brengen we theaterbezoek onder de aandacht binnen het grote vrijetijdsaanbod dat er bestaat voor jeugd, families, jongeren en jongvolwassenen. Heb je de affiches al zien hangen langs de kant van de weg? Ze hangen vanaf december 2018 een jaar lang in drie verschillende versies op borden in maar liefst 70 verschillende steden.

Theater-muziek-dans voor jou
De gezelschappen achter theaterislive.nl maken uiteenlopende voorstellingen, maar ze hebben gemeen dat ze allemaal de verbeelding prikkelen en zowel ouders als kinderen de kans geven om door een andere bril naar de wereld om zich heen te kijken. Laat je verrassen; kies voor live! Kijk op www.theaterislive.nl om te zien welke voorstelling bij jou in de buurt spelen en boek direct je kaarten!

Theater is Live is een initiatief van Maas theater en dansDe ToneelmakerijHet Nationale Theater & NTjongHet Filiaal theatermakersHet Houten HuisTheatergroep KwattaTheater GnaffelTheater SonnevanckHet LaaglandBonteHondTheater ArtemisHoge FrontenBeumer en DrostSchippers&VanGuchtSTIP theaterproductiesDe DansersDanstheater AyaDOXDe StilteIntrodansOorkaanHolland Opera en SALLY Dansgezelschap Maastricht.