Maas theater dans podium

MAAS TV: thuis theater kijken

Maas TV is back! Toen we in het voorjaar van 2020 voor het eerst in lockdown gingen hebben we meteen Maas TV in het leven geroepen. Na de meivakantie stopten we met Maas TV en richtten we ons weer op fysiek bezoek in ons Maaspodium en op tournee. De plannen voor het opnieuw opstarten lagen al op tafel, maar nu we opnieuw in lockdown zitten, zijn we extra blij om toch nog wat cultuur en plezier naar jullie woonkamer te kunnen brengen! Dus kruip dit voorjaar lekker op de bank en geniet voor een klein bedrag van Gezocht: Konijn (3+), Drie (4+), Juffenballet (6+) en Alleen op de wereld (8+).

>> Gezocht: Konijn (3+) – €2,99
In Gezocht: konijn gaan drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Help je ons mee deze zaak op te lossen?

>> Drie (4+)- €2,99 – Maas / BonteHond
De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. De oudste is zeventien dagen te vroeg geboren, heeft een paar ‘losse draadjes’ in zijn hoofd en moet naar een speciale school. De broertjes willen bij elkaar blijven en uit protest gaan ze op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere. Een theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

>> Alleen op de wereld (8+) – €2,99
Het kinderleven van Remi verandert totaal als hij ontdekt dat zijn moeder niet zijn echte moeder is. Hij wordt verkocht aan Vitalis, een oude man met drie honden en een aap en gaat een zwervend bestaan leiden met eindeloos veel tegenslagen. Maar Remi houdt moed, steeds opnieuw. En dan, na een droevige reis, wacht een beloning…


 

Meer theater in je woonkamer
Kijk ook eens op Podiumkids Thuis voor nog veel meer leuke voorstellingen van verschillende gezelschappen. De voorstellingen op Maas TV en Podiumkids Thuis kun je bekijken wanneer het jou uit komt. Maar wist je dat we ook een live theaterervaring mogelijk maken? Neem een kijkje bij de livestreams! We zenden PAK’M (3+), Eitje (3+) en Boef (4+) uit in de voorjaarsvakantie en Ik ben er even niet (8-108) en Wijzer (4+) in maart.