Maas theater dans podium

Maas op uitfeesten

In augustus en september 2017 wordt in heel Nederland het nieuwe uitgaansseizoen geopend en Maas is er bij in maar liefst vier steden:
Amsterdam UITmarkt – zaterdag 26 en zondag 27 augustus 2017
Utrecht Uitfeest – zondag 3 september 2017
Den Haag Uitfestival – zondag 3 september 2017
Rotterdam UITdagen – zaterdag 9 en zondag 10 september 2017

Beauty photobooth
Van december 2017 tot en met maart 2018 gaat Maas theater en dans op tournee met Beauty en het beest (8-108 jr), een betoverend theaterspektakel. Op de Uitfeesten mag je alvast in de huid kruipen van jouw favoriete personage: Beauty of het beest. Na een kleine make-over mag je op de foto in onze Beauty-photobooth. Dat mag alleen of met jouw vriend, vriendin, vader, oma die ook net is getransformeerd in een schoonheid of een plakkerig monster. De foto’s vind je terug op Facebook. Dare to be a beauty or kiss a beast?

Maas staat met de Beauty photobooth op de uitfeesten in Amsterdam (26-27 aug), Den Haag (3 sep) en Rotterdam (10 sep).

Workshops in Utrecht
In Utrecht geeft Maas twee workshops in het kader van Beauty en het beest. Stoere meisjes en zachtaardige monsters. Dwaaldansen en een zingend bos. Alles komt voorbij. Deze muzikale workshop is een wervelende reis door het verhaal van Beauty en het beest. Maak kennis met de personages, dans als de grappige hofhouding, ‘soundscape’ je door een spannend bos en ga op zoek naar het beest in jezelf om af te sluiten met een eigen Beauty en het beest-performance.

De workshop wordt op zondag 3 september 2017 gehouden om 14:20 en om 16:05 uur in Stadsschouwburg Utrecht en duurt ongeveer 35 minuten.

Een kleine brief aan de grote stad
Kleutervoorstelling Een kleine brief aan de grote stad (4+), die al vele kleuterharten veroverde in Rotterdamse klassen, is te zien op zondag 3 september in Theater aan het Spui (11:30 en 14:30) en op zondag 10 september om 12:00 uur in het haltheater van de Rotterdamse Schouwburg. Een unieke kans, want deze voorstelling spelen we normaal gesproken alleen op school.

Previews in Rotterdam
Op zaterdag 9 september is er om 18:45 uur een preview van Happily Ever After (8+) tijdens Rotterdam Danst in de Rotterdamse Schouwburg. Op zondag 10 september, spelen we om 12:00 uur Een kleine brief aan de grote stad in het haltheater van de Rotterdamse Schouwburg en in de hal van de schouwburg kun je deze dag jouw eigen Beauty/beest foto maken in onze Beauty photobooth. Ook kun je in het reuzenrad een verrassingsact van Maas tegen komen. Het reuzenrad draait tussen 11:00 en 17:00 uur en laat je op een originele manier kennismaken met het culturele aanbod van de stad terwijl je van het uitzicht geniet. Check hier het programma van Rotterdams UITdagen.

Foto: Bas Uterwijk