Maas theater dans podium

Miniatuurtheater voor de allerkleinsten: spannend, grappig en dichtbij
Speellijst / tickets

“Een feest” vond Trouw, “oergeestig” en “heerlijk slapstickspel” schreef TM. Gezocht: konijn is al drie seizoenen een hit in binnen- en buitenland.

Let op: De voorstellingen en activiteiten tijdens 24 Uur Cultuur zijn gratis toegankelijk. Reserveren is niet mogelijk. Wees er op tijd bij!

In Gezocht: konijn gaan drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Ze hebben enorme oren, maar luisteren ho maar. Er begint een achtervolging waarbij het konijn, in de vorm van een vingerpop, steeds ergens anders in de miniatuurstad verschijnt. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen en groeien er zelfs bij de baas van de politie konijnenoren. Help je ons mee deze zaak op te lossen?

Sinds 2011 toert Gezocht: konijn van regisseur René Geerlings langs scholen, theaters en festivals in Nederland, Engeland, Schotland en Oostenrijk. Eerst met theatergroep Max. en nu met Maas.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • 24 Uur Cultuur - Gezocht: konijn
  • 24 Uur Cultuur - Gezocht: konijn
  • 24 Uur Cultuur - Gezocht: konijn

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.

Op Reis

Geen voorstellingen.

Bekijk de schoolvoorstellingen

School-voorstellingen

Geen voorstellingen.

Bekijk de openbare voorstellingen