fbpx

Maas theater dans podium

Maas is overal!
  • ALL
  • theater
Speellijst / tickets

We presenteren het nieuwe Maasseizoen in het Maaspodium, het Coolhavengebied en de Rotterdamse Schouwburg.

Het Coolhavengebied presenteert zondag 14 september een bruisend programma voor families op drie locaties: WMDC, De Theaterschool van Hofplein Rotterdam en het Maaspodium. Deze locaties, op loopafstand van elkaar, brengen een op elkaar afgestemd programma voor families met workshops, muzikale optredens en voorstellingen. De programmering is gratis toegankelijk en voor een klein prijsje geniet je van een brunch, lunch of borrelhap.

Programma Maaspodium
10:00 – 12:00 uur, voor 0 – 5 jarigen
Tussen 10:00 en 12:00 uur kunnen de allerkleinste bezoekers terecht in het Maaspodium. Hier is om 11:00 uur de peuterhit Gezocht: konijn (3+) van ons eigen gezelschap te zien. Maar ook Grounds geeft hier om 10:00 uur een workshop en Hofplein Rotterdam verzorgt peuter- en kleutertheaterworkshops om 10:30 en 11:30 uur.
> Let op: de belangstelling voor Gezocht: konijn is doorgaans overweldigend. Wil je zeker zijn van een plekje, reserveer dan -om teleurstellingen te voorkomen- HIER je gratis kaarten voor deze voorstelling.

Programma Hofplein Rotterdam
12:00 – 15:00 uur, voor 6 – 12 jarigen
Hofplein Rotterdam op de Pieter de Hoochweg pakt uit met spel-, dans- en zangworkshops, Grounds brengt hier Capoeira en Cavaquinho workshops en SKVR Muziek verzorgt een percussie-workshop. Danielle van de Ven speelt om 14:00 uur de Maasvoorstelling Kwijt (5+) over missen en afscheid nemen. Ook toveren Hofpleingrimeurs kinderen om in een vlinder, een piraat of een stoere Spiderman.

Programma WMDC
15:00 – 17:00 uur, voor de hele familie
Grounds brengt in WMDC een programma waar volwassenen kunnen genieten van een drankje, een hapje en fijne muziek, terwijl de kinderen workshops kunnen volgen. Er is Choro concert, met traditionele Braziliaanse muziek. SKVR Muziek verzorgt een zangworkshop (6+) en een Muziekmarathon (6 – 12 jaar), waar je zelf een instrument kan bespelen. Hofplein Rotterdam biedt een theaterworkshop waarin jonge creatievelingen (12+) kennis maken met de theaterlessen van Hofplein Rotterdam en wij presenteren de XL- programmering van het komende Maaspodiumseizoen. Om 15:30 uur treedt Arlindo dos Santos op en om 16.15 uur is er een preview van Shimmy Shake.

Programma Rotterdamse Schouwburg en Schouwburgplein
De voorstelling Kwijt van Maas theater en dans speelt om 11:00 uur ook in de Rotterdamse Schouwburg. Op het Schouwburgplein kan je tussen 11:00 en 13:00 uur onze applausworkshop volgen.

Maas is met Kwijt niet alleen tijdens de Rotterdamse seizoenstart te zien, maar speelt zondag 7 september ook in Theater aan het Spui tijdens het Haags UIT Festival.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • 24 uur cultuur

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.