Maas theater dans podium

Can u feel de druk tonight
  • fysiek theater
  • XL
Speellijst / tickets

Ik zie, ik zie, wat wij allemaal zien en het is druk!
De prestatiedruk die bij vlagen voelbaar is voor een mens, is een interessant onderwerp. In hoeverre is het de maatschappij? In hoeverre zijn wij dit zelf? Worden wij mensen eigenlijk niet allemaal gek van de druk die wij elkaar of onszelf opleggen? 3BAR is een stuk waarin de absurditeit van dit onderwerp bevraagd wordt.

Duur voorstelling: 50 minuten

Maker
Mensja Collective is een collectief dat beweging, spel, rap en andere kunstvormen combineert bij het maken van interdisciplinaire voorstellingen.  Ze gebruiken een breed aspect van kunst om zoveel mogelijk mensen te betrekken in de menselijke thema’s die ze aanslaan. Met deze crossover van disciplines en veelzijdige thema’s is Mensja Collective in staat een breed publiek te bereiken en die terug te brengen naar het hier en nu. Menselijkheid, diversiteit en inclusiviteit, dat is waar het bij Mensja Collective om gaat.

FRESH
Deze voorstelling is onderdeel van FRESH: een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Sinds 2013 geven we elke maand de sleutel van het podium aan een talentvolle danser, muzikant, acteur of een hele bende bij elkaar. Ze zijn een avond vormgever van hun eigen programma, dus denk aan cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond werk, of iets dat niet binnen de hokjes past. Verrassingen en ontdekkingen gegarandeerd.
>> Klik voor meer FRESH

  • Credits

  • Dansers: Mensja Collective

Geef een reactie

Of deel FRESH: 3BAR – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH: 3BAR - GEANNULEERD Geannuleerd

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.