Maas theater dans podium

Funny Brotha's Bestaan 2 Jaar
  • comedy
  • XL
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

Dit jaar bestaat Funny Brotha’s 2 jaar en dat vieren ze groots met een exclusieve show genaamd: 4 man sterk op zaterdag 30 mei 2020 in het Maaspodium. Daveson Ignatia, Gillion Slory, Miquel Wiegel en Quincy Menso oftewel Funny Brotha’s maken het je onmogelijk om niet te genieten. Tijdens 4 man sterk laten ze zien wat broederschap met je doet en wat het voor je kan betekenen. Deze exclusieve show komt voort uit ups and downs en liefde voor elkaar! 4 man sterk is een show met een mix van stand-up comedy en muziek.

Makers
Funny Brotha’s is een comedy collectief. Samen bereik je meer en dat is waar Funny Brotha’s voor staat. De kracht van Funny Brotha’s is dat zij hun kwaliteiten kennen en elkaar aanvullen. Zo heeft iedere Funny Brotha zijn eigen charme en eigen humor. De mannen vertellen op geheel eigen wijze hun levensverhalen dat zorgt voor hilarische grappen en interessante observaties!

  • Credits

  • Door: Funny Brotha’s

Geef een reactie

Of deel 4 Man Sterk op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • 4 Man Sterk

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.