Maas theater dans podium

Keti Koti
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

Nu te boeken! Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk om bij elkaar te zitten. Ga je met iemand anders, boek dan individueel. Kaarten zijn alleen online verkrijgbaar.

Ook dit jaar maakt Maas theater en dans weer iets bijzonders in het kader van Keti Koti. Op dinsdag 30 juni en woensdag 1 juli 2020 gaan we samen ‘Aan tafel’, samen eten en praten. De basis voor deze avonden vormen de interviews die spelers Sue-Ann Bel, Ayrton Fraenk, Elvis Rot en Ismail Mamo met zes Rotterdamse jongeren houden over het slavernijverleden.

Keti Koti
Op 30 juni, de avond voorafgaand aan de Keti Koti viering, herdenken we de slachtoffers van de trans-Atlantische slavenhandel en de slavernij in de Nederlandse koloniën. Op 30 juni en 1 juli maakt Aan tafel deel uit van de Keti Koti viering, georganiseerd door: Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst, Keti Koti Connect, Kabra Neti.

Veilig
Wij houden rekening met de veiligheid van publiek en medewerkers en nemen alle benodigde voorzorgsmaatregelen. Lees hierover meer op de pagina coronamaatregelen. We zullen deze voorafgaand aan je bezoek ook naar je mailen.

  • Credits

  • Makers, spelers: Sue-Ann Bel, Ayrton Fraenk, Elvis Rot, Ismail Mamo en zes Rotterdamse jongeren.
    Artistieke begeleiding: Sara Giampaolo
    Projectleiding De wilde keuken: Seline Gosling
    Met dank aan: Moniek Merkx, Esther Schouten, Ciro Goudsmit, Lisa van der Hoeven, Dragan Dimovski

Geef een reactie

Of deel Aan tafel op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.