Maas theater dans podium

Onlosmakelijk verbonden
  • dans
  • XL
Speellijst / tickets

Afro_Vibes is alive. Met de pandemie van het COVID-19 virus is de festivalorganisatie terug gegaan naar de tekentafel en hebben ze een nieuw programma gemaakt. Met voorstellingen live en fysiek in de theaters, op locatie in de openbare ruimte en online presentaties met de makers en kunstenaars die niet naar Nederland kunnen reizen. Alles natuurlijk coronaproof en langs gedesinfecteerde paden en banen.

Van 1 t/m 11 oktober is het festival op acht locaties in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Met voorstellingen van actuele en eigenzinnige makers en kunstenaars uit Zuid-Afrika, Nigeria, Oeganda, Tunesië, Senegal en natuurlijk uit Nederland.

Op dinsdag 6 en woensdag 7 oktober vindt Afro_Vibes Festival in het Maaspodium plaats.

Thema van dit jaar is: Onlosmakelijk verbonden. Hoewel er grote verschillen zijn in taal, cultuur, onze manieren van leven en communiceren tussen de culturen in onze wereld, is er een verbondenheid die ons allen omvat en waar we deel van uitmaken. Ook in momenten van fysiek isolement voor onze veiligheid er een gevoel van gemeenschap. Omdat we weten dat een individuele handeling van een van ons honderden anderen kan raken. We ondergaan dit allemaal samen en we kunnen het alleen samen oplossen. Het is deze verbondenheid en de intimiteit die daaruit voortkomt die Afro_Vibes dit jaar op de voorgrond plaatst.

Afro_Vibes in het Maaspodium

I Listen You See (XL)
Hamdi Dridi
Een gedanst eerbetoon aan alledaagse handelingen

Dinsdag 6 oktober 2020 // 20:15 uur
>> meer info & tickets

Locatie: Theater Zuidplein

 

 

 

 

Numerologie (XL)
Henry O’Tawiah
Voorbestemd, met een eigen keuze

Woensdag 7 oktober 2020 // 21:00 uur
>> meer info & tickets

 

 

 

 

 

 

Le Syndrome de l’Exile (XL)
Babacar Cissé
Het achterlaten van een deel van jezelf

Woensdag 7 oktober 2020 // 19:30 uur WACHTLIJST
>> meer info & tickets

 

 

 

 

 

 

Combitickets
> Koop hier je combitickets voor alle voorstellingen van Afro_Vibes 6 & 7 oktober: I Listen You See, Numerologie en Le Syndrome de l’Exile.
> Koop hier je combitickets voor 7 oktober: Numerologie en Le Syndrome de l’Exile.

 

Geef een reactie

Of deel Afro_vibes festival op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.