fbpx

Maas theater dans podium

Spoken word op zijn best
  • spoken word
  • XL
Speellijst / tickets

Iedereen heeft een verhaal. Moedige mensen durven hun verhaal te delen.

Russel Simmons en Rick Rubin waren eigenaar van het legendarische hiphoplabel DefJam. Simmons bedacht het Amerikaanse televisieprogramma Def Poetry Jam. In die show deelden grote artiesten als Kanye West en Erykah Badu hun teksten voor uitverkochte zalen. Kevin de Randamie, a.k.a. Blaxtar, werd geïnspireerd om SPOKEN op te richten, een entertainmentplatform waar verschillende woordkunsten elkaar ontmoeten. Bij SPOKEN kwamen eerder onder andere Jules Deelder, Typhoon, Joost Zwagerman, Arie Boomsma, Giovanca, Ellen ten Damme, Kyteman en Pete Philly voorbij.

Beide programma’s komen nu voor het eerst samen in Nederland. In het Maaspodium zijn grootheden als Black IceSunni Patterson en Derek Otte present. SPOKEN wil daarbij ook nieuw talent de kans geven zichzelf in de kijker te dichten.

CHECK HIER HET ITEM OVER ALL DEF POETRY vs SPOKEN @DWDD
Kevin de Randamie was onlangs te gast bij De Wereld Draait Door om alles over ALL DEF POETRY vs SPOKEN te vertellen. Klik hier om het item te bekijken.

Netwerkborrel
Om 16:00 uur kun je voor €5 al in het Maaspodium terecht voor een spoken netwerkborrel met sprekers Black Ice, Sunni Patterson en Blaxtar Raen. Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via info@spoken.fm. Een mooi begin van een mooie avond!

Steun ALL DEF POETRY vs SPOKEN
Will je ALL DEF POETRY vs SPOKEN steunen? Dat kan! Kijk snel op www.voordekunst.nl! ​

In het Maaspodium

Gespeeld

  • ALL DEF POETRY vs SPOKEN

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.