Maas theater dans podium

Wie nodig je uit als je nog niemand kent?
 • 4+
 • fysiek theater
Speellijst / tickets

Hieperdepiep… Amboula! is een gevoelige en grappige familievoorstelling over een man die alleen is en nieuwe vrienden zoekt om zijn verjaardagsfeestje mee te vieren.

Hoera, je bent jarig! Maar, je bent helemaal alleen… Dus maak je nieuwe vrienden om samen een onvergetelijke dag te beleven. Maar hoe gaat dat als je een beetje wereldvreemd bent? Hoe pak je dat dan aan?

Amboula is Tunesisch voor ballon: feestelijk, maar ook gevoelig. Achref is zelf nog maar kort in Nederland. Voor deze familievoorstelling onderzocht hij hoe je nieuwe vriendschappen sluit. Veel grappen maken, dat helpt. En soms blijkt dat je geen woorden nodig hebt om er samen een feestje van te maken!

Duur voorstelling: 45 minuten (o.v.b.)

Maker
De voorstellingen van Achref Adhadhi kennen vaak serieuze onderwerpen, die hij met lichtvoetige humor brengt. Achref verhuisde een paar jaar geleden voor de liefde vanuit Tunesië naar Nederland. Hij volgde een opleiding bij Likeminds en DOX en richtte theatergroep YALLA YALLA op, als hoognodige creatieve uitlaatklep tijdens het inburgeren. Achref won met de eerste versie van Amboula de publieksprijs op het Café Theater Festival 2017 en met zijn solo Amaan de prijs voor Beste fysieke acteur op het Go!Go!Go! Festival 2018.

EXTRA’S IN DE HERFSTVAKANTIE

Silent disco workshop
Doe mee aan de silent disco workshop! Via je koptelefoon krijg je theatrale opdrachten ingefluisterd. Kun jij geruisloos hinkelen? Of knallende herrie uitbeelden met je handen? De workshop begint na de voorstelling en duurt ongeveer een half uur. We verzamelen in de foyer. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

 

 

Ontbijttafeltje vol 
Ga je naar een voorstelling in de ochtend? Laat de boterhammen staan en kom voorafgaand aan de voorstelling in het Maaspodium langs voor een fruitig fris ontbijt. Vanaf 09:30 uur staat het ontbijtje klaar voor € 4,50 per persoon inclusief een drankje. Reserveer je ontbijt samen met je ticket!

 

 

 

 • Credits

 • Door: YALLA YALLA
  Regie:
  Rutger Buiter
  Concept, spel:
  Achref Adhadhi
  Foto’s: Tessa van Zaanen

Geef een reactie

Of deel Hieperdepiep… Amboula! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Hieperdepiep… Amboula!

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.