Maas theater dans podium

Ouderwets variététheater
 • cabaret
 • XL
Speellijst / tickets

Bent u al een BN’er? Nee? Prijs uzelf gelukkig. Dat is een hele kunst tegenwoordig, nu alles van iedereen op TV te zien is. Niet enkel acteurs en presentatoren vullen de beeldschermen, maar ook vloggers, stylisten, rechters en koks. En soms ook gewoon Dirk, simpelweg omdat hij in Den Haag woont. Dus dat is ook TV! Wat is er verder bijzonder aan Dirk? Niks. We volgen hem bij het ontbijt, boodschappen doen en op het werk. Toptelevisie.

En juist die alledaagse mensen boeien Aron Elstak het meest. Omdat ze ons iets zeggen over wie we zijn als volk. Aron neemt u mee door de massa van soaps, talentenjachten, scripted reality’s en documentaires. Van spelprogramma’s en talkshows. En dat allemaal met een flinke dosis nostalgie. Als showhost van het oude variété gidst Aron u door televisieland.

Hij laat de revue herleven in een avond vol mooie liedjes, typetjes, conférences en natuurlijk het befaamde rieten hoedje. Hij haalt alle glitterjasjes en showtrappen uit de kast om zijn publiek een ouderwets avondje te entertainen.

Zet uw TV lekker uit en kom naar het theater. U zult niets missen.

Aron Elstak
Kijkt u even mee? is alweer het derde avondvullende programma met hilarische conferences, typetjes en intieme liedjes van cabaretier Aron Elstak. In 2013 was hij halve finalist van het cabaretfestival Cameretten. Jacques d’Ancona schreef in Dagblad van het Noorden: “Elstak goochelt met stemmetjes en types. Onmiskenbaar de publiekslieveling.”

 • Quotes

 • Credits

 • Elstak goochelt met stemmetjes en types. Onmiskenbaar de publiekslieveling. Jacques d’Ancona in het Dagblad van het Noorden

  Weet een zak cement te emotioneren en rukt de lach moeiteloos uit de meest stoïcijnse grompot. Peter Joore in De Vlaardinger

  Hij zingt zijn warme en geestige liedjes met een dijk van een stem. Elisabeth Bijker in de Steenwijker Courant

 • Spel en (lied-)teksten: Aron Elstak
  Concept en regie:
  Annemieke Elstak-van der Linde
  Muziek:
  Aron Elstak, Berry Vink, Luuk Nengerman, Bert Webbink

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Kijkt u even mee? Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.