fbpx

Maas theater dans podium

Over achterover kukelen en overeind krabbelen
 • 4+
 • dans
Speellijst / tickets

Het leven is niet alleen maar roze koek met slagroom en vlaggetjes voor de ramen.

Een vrolijke en dynamische dansvoorstelling van Andreas Denk. Over een kapotte knie en een bult op je kop. Over een gebroken hart, dat in duizend stukken op de grond ligt. Over een traan die over je wang rolt, omdat die ene gemenerik je weer eens heeft gepest.

AU! laat zien dat het leven niet alleen maar roze koek met slagroom en vlaggetjes voor de ramen is, maar dat het ook behoorlijk pijn kan doen. En hoe naar kan die pijn voelen als je van je fiets bent gevallen, je achterover kukelt van het klimrek of als je beste vriend hand in hand loopt met een ander! Wat doe je dan, hoe vind je troost en krabbel je weer overeind?

Deze voorstelling laat je op grappige en ontroerende manier zien wat er allemaal tot pijn kan leiden, hoe die pijn kan worden ervaren en wat er voor nodig is om de pijn te verzachten. AU! laat zien dat pijn ook kan helpen, dat het je ook sterker kan maken en dat pijn niet iets is om bang voor te zijn. Soms kun je het maar het beste uitschreeuwen van de pijn. AU! Dat lucht op en geeft je weer de moed om op te staan. En een beetje troost is ook nooit weg natuurlijk. Een kusje op de wond, een aai over de wang en een liedje voor het slapengaan. En dan komt het echt wel weer een keer goed, want heelt tijd niet alle wonden?

Bekijk hier de trailer van AU!

 • Quotes

 • Credits

 • “Dans, slapstick, beeld en poëzie wisselen elkaar af in het even grappige als onroerende Au!” (…) “Au! is een aanstekelijke voorstelling. Er is aandacht voor detail, de dans is acrobatisch gevaarlijk en de voorstelling zit vol afwisseling” Moos van den Broek (**** Theaterkrant)

 • Idee en choreografie: Andreas Denk
  Dans: Nele Van den Broeck, Andreas Denk, Jordi Casanovas
  Eindregie: Bram de Goeij
  Muziek: Wiebe Gotink
  Lichtontwerp: Pink Steenvoorden
  Kostuums: Dorine van IJsseldijk
  Productie: Plan d- / Andreas Denk

In het Maaspodium

Gespeeld

 • AU!

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.