Maas theater dans podium

Waar begint en eindigt de natuur?
 • 4+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Reserveer een plek op de wachtlijst. Mail naar kassa@maastd.nl.

Jonas woont samen met zijn vader naast een bos. In dat bos kraaien, knorren en piepen de dieren om het hardst. Kraai is op zoek naar rups, rups zoekt haar familie en haar familie plaagt de eik. Maar vandaag niet. Vandaag houden de dieren zich muisstil. 

In de verte hoort Jonas hoe de zagen met hun vlijmscherpe tandjes de bomen wegvreten. Langzaam verandert het bos in een nieuwbouwwijk en verdwijnen de huizen van de dieren. Het bos verzamelt zich in de grote eik. “Er moet iets gebeuren” kakelt iedereen door elkaar. Want wie is nu eigenlijk de baas in het bos?

Baas in het bos is een muzikale voorstelling over de veranderende natuur. Wat is de natuur eigenlijk? En waar begint en eindigt deze?

Duur voorstelling: 40 minuten

Makers
TG Locals maakt muzikale theatervoorstellingen voor jong publiek. Over de wereld en haar mensen, over onze diversiteit en onze eenheid. Elke voorstelling vertrekt vanuit een kinderboek, een thema of een fantasierijk verhaal. Met een sterke verbeeldingskracht en een grote dosis humor verleiden de Locals jou om je te verliezen in nieuwe werelden vol fantasie en spannende avonturen, ontroering en vermaak. De mensen uit die werelden zijn soms onhandig en een beetje vreemd, maar als je ze leert kennen sluit je ze ongemerkt in je hart. En daarmee is die nieuwe wereld onderdeel van jou geworden.

EXTRA IN HET MAASPODIUM
Een fijne ochtend met fruitig ontbijtje
Zin om er een uitgebreide ochtend van te maken? Boek er een ontbijtje bij. Voorafgaand aan de ochtendvoorstelling (inloop vanaf 10:00 uur) maken we een fruitig fris ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijtje kost €4,50 per persoon. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 • Quotes

 • Credits

 • Over eerdere voorstellingen van Theatergroep Locals:

  “Het spel van Spigt en Lukkenaer is strak en tegelijkertijd speels. Maar belangrijker, zij kunnen de interactie van het publiek goed bespelen en gebruiken. (…) Het is altijd een feest om deze bevlogen theatermakers aan het werk te zien.” Cultuurbarbaartjes.

 • Door: Theatergroep Locals
  Spel, concept: Ferry Spigt, Wendy Briggeman
  Tekst, dramaturgie: Anouk Saleming
  Muziek: Wendy Briggeman, Denise Lukkenaer
  Fotografie: Franck Doho

Geef een reactie

Of deel Baas in het bos op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Baas in het bos Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.