Maas theater dans podium

Waar begint en eindigt de natuur?
 • 4+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

In het bos kraaien, knorren en piepen de dieren om het hardst. Kraai is op zoek naar rups, rups zoekt haar familie en haar familie plaagt de eik. Maar vandaag niet. Vandaag houden de dieren zich muisstil. In de verte horen ze hoe de zagen met hun vlijmscherpe tandjes de bomen wegvreten. Langzaam verandert het bos in een nieuwbouwwijk en verdwijnen de huizen van de dieren. Het bos verzamelt zich in de grote eik. “Er moet iets gebeuren!” kakelt iedereen door elkaar. Behalve de eik. Die droomt stilletjes van een leven als boekenkastje. Wie is nu eigenlijk de baas in het bos?

Duur voorstelling: 40 minuten (o.v.b.)

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Strijk neer op een picknickkleedje
Kom je in de middag? Lunch voorafgaand aan de voorstelling mee met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje. Waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. Reserveer er eentje samen met je ticket. Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00.

 • Quotes

 • Credits

 • Over eerdere voorstellingen van Theatergroep Locals:

  “Het spel van Spigt en Lukkenaer is strak en tegelijkertijd speels. Maar belangrijker, zij kunnen de interactie van het publiek goed bespelen en gebruiken. (…) Het is altijd een feest om deze bevlogen theatermakers aan het werk te zien.” Cultuurbarbaartjes.

 • Door: Theatergroep Locals
  Spel, concept: Ferry Spigt, Wendy Briggeman
  Tekst, dramaturgie: Anouk Saleming
  Fotografie: Franck Doho

Geef een reactie

Of deel Baas in het bos op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Baas in het bos

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.