Maas theater dans podium

Caribisch familieconcert
 • 4+
 • muziek
Speellijst / tickets

De makers van de voorstellingen Boomwhakalaa en Banbankune, brengen een nieuwe voorstelling met de leukste liedjes uit beide voorstellingen, aangevuld met nieuw werk!

In deze ‘greatest hits’ komen spetterende percussiesolo’s voorbij en meezingers in een typisch Caribisch jasje. Iedereen mag mee dansen, -spelen en zingen op de swingende versies van De wielen van de bus, We maken een kringetje en het nummer Happy als ik dans.

De familieconcerten van Drumdrumdrum zitten vol ritme, percussie en humor. Alle muziekliefhebbers vanaf vier jaar mogen meedoen en maken zo kennis met instrumenten als: de cajon, de timba, body percussion en de Boomophone. Een kleurrijk, door Drumdrumdrum zelf ontworpen, instrument!

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Makers
Muziek zit in iedereen en werken met ritme is leuk en goed voor je. Drumdrumdrum laat sinds 2005 kinderen kennismaken met percussie, verschillende instrumenten en ritme. Deze familieconcerten voor kinderen en ouders zijn interactieve en swingende ervaringen met muziek.

Picknicken!
Lunch vooraf aan de voorstelling met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje, waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. In het mandje zit in ieder geval quiche, fruit, stokbrood en salade.Trouwens, de picknick is helemaal vegetarisch. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassen €7,50 en kinderen € 5,00.

 • Credits

 • Door: Drumdrumdrum
  Muziek en spel:
  Roël Calister, Djem van Dijk en Danny Rombout
  Beeld: Marie- Jose Eldering
  Tekst en regie: Wijnand Stomp

Geef een reactie

Of deel BANWAKABOOM op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.