fbpx

Maas theater dans podium

Feat. Melissa Fortes
  • XL
Speellijst / tickets

EEN TALKSHOW VOL LIVE MUZIEK, DANS EN THEATER MET EEN KAAPVERDIAANS TINTJE

In deze editie van Beleza@Night duiken we in het leven van de Rotterdamse Melissa Fortes. Melissa beweegt zich al meer dan tien jaar in de muziek- en theaterwereld en was te bewonderen op diverse (inter)nationale podia. In 2013 werd Melissa uitgeroepen tot Radio 6 Soul & Jazz talent en de single “Deixa a Chuva Passar” werd op Radio 6 uitgeroepen tot Schijf van 6.

De muziek van Melissa is te omschrijven als een mix van warme Kaapverdische en Braziliaanse invloeden met een vleugje jazz en neo-soul. Melissa geeft deze avond met Live band een voorproefje van haar aankomende album. Verder zijn er special performances van o.a. William Araujo, Sonia Andrade en Fifth op. Maar Melissa is meer dan alleen een zangeres, ook theater speelt een belangrijke rol in haar leven. Sketches uit theatervoorstellingen uit haar periode bij theatergroep 100% Cabo passeren de revue. Jurgen Reigman is host van de avond en gaat met Melissa in gesprek en geeft een kijkje in haar leven.

Sandro Lima, Melissa Fortes en Sandy dos Reis, organisatoren van Beleza@Night, zorgen voor een onvergetelijke avond met warme klanken, mooie verhalen en lekkere hapjes.

Bekijk hier aftermovie van de eerste editie:

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Beleza@Night

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.