fbpx

Maas theater dans podium

Succesreprise van de editie met Sandro Lima
  • multidisciplinair
  • XL
Speellijst / tickets

Een avond vol theater en live muziek met een Kaapverdiaans tintje

In de succesreprise van Beleza@Night heeft Rotterdammer Sandro Lima opnieuw de touwtjes in handen. Voor deze editie wordt de foyer van het Maaspodium omgetoverd tot zeemanscafé. Sandro werkt tijdens deze editie samen met Serge Hogenbirk, Adison dos Reis, Sonia Andrade, Melissa Fortes, Fifth en William Araujo. Een bijzondere avond met een hoofdrol voor theater en muziek.

Op jonge leeftijd verlieten veel Kaapverdianen huis en haard op zoek naar een beter leven. Hoe hebben zij dit ervaren? En wat is de strijd die de tweede generatie nu voert? Een universeel verhaal over heimwee en verlangen met de warme klanken van Kaapverdiaanse songs die je meevoeren naar Cabo Verde.

Sandro Lima
Rotterdammer Sandro Lima is sinds 1999 werkzaam als theater acteur en dramadocent en heeft o.a. gespeeld bij Rotterdams Lef, Siberia, MC theater en Rotjong. Met Productiehuis Rotterdam stond hij op het Oerol Festival en De Parade. Ook is hij sinds 2009 werkzaam als trainingsacteur en wordt hij veel ingezet bij communicatie en agressietrainingen. Maar Sandro is meer dan alleen een acteur. Als kledingdesigner speelt ook mode een grote rol in zijn leven.

  • Credits

  • Samengesteld door: Sandro Lima, Melissa Fortes en Sandy dos Reis
    Met: Sandro Lima, Adison dos Reis, Sonia Andrade, Melissa Fortes, Serge Hogenbirk, Fifth en William Araujo

Geef een reactie

Of deel Beleza@night#5 op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Beleza@night#5
  • Beleza@night#5 Uitverkocht
  • Beleza@night#5 Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.