Maas theater dans podium

Wat er gebeurt als je twee vriendinnen de sleutel van het Maaspodium geeft
  • muziek
  • theater
  • XL
Speellijst / tickets

FRESH is een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Creatieve geesten organiseren hún avond voor hún publiek. Belinda van der Stoep en Alexa Hakkenbrak trappen af met BFF

BFF
De Rotterdamse BFF’s Belinda en Alexa krijgen de sleutel van het Maaspodium. Op deze avond willen ze Rotterdam laten zien hoe waardevol hun unieke vriendschap is. Maar houdt hun vriendschap wel stand, als deze op de proef wordt gesteld naarmate stress en druk hoger op lopen? Wie krijgt de SPOT?

Alexa is een 27-jarige rapper, zangeres en actrice.
Zij speelde o.a. bij Theatergroep DOX, RoTheater en Theaterhuis ALBA. Nu gebruikt ze haar theatrale achtergrond in haar muziek en versterkt dit met rap en zang.
Momenteel studeert Alexa muziek aan de Rockacademie te Tilburg. Ze heeft haar eigen live hiphop band genaamd ALEXA x MRL waarmee zij optreedt. Daarnaast is zij onderdeel van het hiphop collectief Dam Dutchess en werkt zij hard aan haar eerste solo EP.

Belinda is een 24-jarige actrice. Sinds haar twaalfde is Belinda al bezig met theater en speelde al bij verschillende gezelschappen o.a. Hofplein, DOX en Siberia. Ook heeft ze haar plek in de filmwereld weten te veroveren. Ze was te zien in o.a. Cabo, Alleen maar nette mensen en de populaire serie Van God Los. Momenteel studeert Belinda aan de Toneelacademie Maastricht en krijgt hier les van o.a. Koos Terpstra en Erik Vos.

Op deze avond zal er een speciaal optreden zijn van Badd Guy #26, de leider van Holland Street Kingdom; de Nederlandse tak van Street Kingdom, een Amerikaanse krumping crew.

De muzikale act van de avond wordt verzorgd door ALEXA x MRL.
ALEXA x MRL maken Nederlandstalige hiphop gecombineerd met soul en rock. Onder begeleiding van een live band doen ze dit op een gehele eigen manier.
Oprechte muziek, recht uit het hart geschreven. Met een dosis charisma en humor laten de dames een nieuwe kant van hiphop zien in Nederland.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • FRESH: BFF

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.