Maas theater dans podium

Dierlijke bewegingen en dromerige muziek
 • 6+
 • dans
Speellijst / tickets

Binnenbeest door De Dansers is een vrolijke viering van de wildheid die in alle kinderen en volwassenen zit

In Binnenbeest houden grote mensen zich koest met nette stapeltjes boeken en een schoolbord. Maar het lukt ze steeds minder goed om hun instincten te onderdrukken. Machinale patronen-dans veranderen in dierlijke bewegingen, dromerige muziek mondt uit in bizarre liedjes á la Talking Heads. Zal het hen uiteindelijk lukken om chaos en orde, impulsiviteit en controle bij elkaar te brengen? Om te leren leven met hun binnenbeest? Een vrolijke viering van de wildheid die in alle kinderen en volwassenen zit.

Dansworkshop na afloop
Vind je het moeilijk om stil te zitten, vooral als je net een dansvoorstelling hebt gezien? Na afloop van de voorstelling mag je je onder leiding van een professionele danser uitleven op het podium.  Doe je ogen dicht, luister naar de muziek en beweeg net als een brullende leeuw of een ander beest.  Naast het imiteren van ‘binnenbeesten’, worden ook uitdagende dansbewegingen geoefend. Plezier maken en lekker bewegen staan bij alle oefeningen voorop. Enthousiaste ouders mogen altijd meedoen.

De dansworkshop na afloop is gratis en vindt direct aansluitend na de voorstelling plaats. De workshop duurt ca 15 minuten. Het is niet nodig om je vooraf in te schrijven.

Voorjaarsvakantie bij Maas
Kom in de voorjaarsvakantie naar het Maaspodium. De hele week lang zijn er de liefste voorstellingen plus vrolijke extra’s voor de hele familie. Maak je eigen lentecocktail, kom je lekker verkleden of bouw een insectenhotel. Of je nou een ukkie van één bent of een bink van twaalf, iedereen viert het voorjaar bij Maas.

 • Credits

 • Randprogrammering

 • Gezelschap: De Dansers
  Choreograaf: Josephine van Rheenen
  Dansers: Yeli Beurskens, Blazej Jasinski, Katherina Dietzova, Yoko Ono Haveman
  Muziek: Guy Corneille
  Impresariaat: Theaterbureau Frontaal
  Fotografie: Moon Saris

 • Na afloop van de voorstelling is er een dansworkshop voor ouders en kinderen (30 min)

Geef een reactie

Of deel Binnenbeest op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Binnenbeest

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.