Maas theater dans podium

Theatertovenarij met vliegende katten
 • 5+
 • fysiek theater
Speellijst / tickets

Winnaar van de Zilveren Krekel in de categorie meest indrukwekkende podiumprestatie! 

Deze voorstelling is onderdeel van Monster Mania: een weekend vol monsterlijke voorstellingen van Meneer Monster. Monster Mania is in de kerstvakantie van 28 t/m 30 december. Meedoen aan de marathon? Klik hier.

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo gemakkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en zijn ze er bijna klaar voor! Maar eerst nog even honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster** zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een net zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

*Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes.
** Bekend van Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo en Fantastische Meneer Vos.

Meneer Monster
Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief. Eerdere producties: ‘De Gruffalo’, ‘Fantastische Meneer Vos’, en ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!’.

Vier je feestje in het Maaspodium
Ben je jarig? Vier je feestje bij Maas! Bij binnenkomst staat er een feestelijk versierde tafel met taart en limo voor jou en je vrienden klaar. Na de taart gaan jullie naar De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen. Na afloop van de voorstelling ontvangen jullie een leuke verrassing. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! Meer weten? Klik hier.

Picknicken!
Lunch vooraf aan de voorstelling met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje, waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. In het mandje zit in ieder geval quiche, fruit, stokbrood en salade. Trouwens, de picknick is helemaal vegetarisch. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassen €7,50 en kinderen € 5,00.

 • Quotes

 • Credits

 • “Je komt ogen te kort. Dit toneelbeeld is een ode aan de mogelijkheden van theaterbeeld en techniek geworden.” 
  Jury Zilveren Krekel

  “In de voorstelling heerst totale anarchie. Na een uur in deze
  volkomen geschifte theaterboomhut stuitert jong en oud met een grote grijns op het gezicht de zaal uit”
  ★★★★ Theaterkrant

   “Het trio acteert met zo’n aanstekelijke energie dat het iedereen meekrijgt” (…) Lekkere theaterkolder die voldoet aan een reeks add-sympthonen”
  Volkskrant 

  ‘Ze maakten van iets simpels iets héél erg spectaculairs.’ Jury Zapp Theaterprijs (winnaar)

 • Door: Meneer Monster
  Regie
  : Liesel Badorrek
  Script: Richard Rulloch
  Spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven
  Vertaling: Edward van den Vendel
  Decor: Jan – Willem van der Schoot
  Rekwisieten en kostuums: Jantien Roozenburg

Geef een reactie

Of deel De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.