Maas theater dans podium

Theatertovenarij met vliegende katten en een limonadefontein
 • 5+
 • fysiek theater
Speellijst / tickets

Verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld voor iedereen van 5 t/m 500 jaar

Andy en Terry zijn gevraagd om een theaterstuk over hun waanzinnige boomhut te maken. Dat is nog niet zo gemakkelijk, want waar haal je nou zo snel vliegende katten, een limonadefontein, een apeninvasie en een reuzengorilla vandaan? Gelukkig hebben de jongens keihard gerepeteerd* en zijn ze er bijna klaar voor! Maar eerst nog even honderd marshmallows eten en de papegaai kietelen.

De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen is in Nederland één van de meest verkochte kinderboeken in tijden. Voor komend seizoen zet Meneer Monster** zijn tanden in dit totaal losgeslagen verhaal. Ze hebben deze bestseller omgetoverd tot een net zo waanzinnige theatervoorstelling vol krankzinnige humor en magische theatertovenarij. Een echte Meneer Monster productie voor zowel jong als oud.

*Andy en Terry hebben ons beloofd dat het een theaterknaller wordt boordevol indrukwekkende theater-technische snufjes.
** Bekend van Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft, De Gruffalo en Fantastische Meneer Vos.

Meneer Monster
Meneer Monster maakt verrassend jeugdtheater vol fysiek geweld, humor en muzikaliteit. Een tikkeltje bizar en bovenal leuk voor jong en oud. Meneer Monster vindt het belangrijk om te laten zien wat theater is en hoe leuk het is om te spelen. Meneer Monster is cultureel ondernemend, stoer, ongepolijst en creatief. Eerdere producties: ‘De Gruffalo’, ‘Fantastische Meneer Vos’, en ‘Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop heeft gepoept!’.

De Australische theaterbewerking van CDP heeft vele theaterprijzen gewonnen. Meneer Monster zal met hun versie ook in Nederland en België de harten van het publiek veroveren.

Vier je feestje in het Maaspodium
Ben je jarig? Vier je feestje bij Maas! Bij binnenkomst staat er een feestelijk versierde tafel met taart en limo voor jou en je vrienden klaar. Na de taart gaan jullie naar De waanzinnige boomhut van 13 verdiepingen. Na afloop van de voorstelling ontvangen jullie een leuke verrassing. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! Meer weten? Klik hier.

 • Quotes

 • Credits

 • “Echt iedereen moet naar De Waanzinnige Boomhut van 13 verdiepingen van Meneer Monster!”
  ***** Theaterparadijs.nl

 • Regie: Liesel Badorrek
  Script: Richard Rulloch
  Spel: Christiaan Bloem, Chris Koopman en Olaf van de Ven
  Vertaling: Edward van den Vendel
  Decor: Jan – Willem van der Schoot
  Rekwisieten en kostuums: Jantien Roozenburg

   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

Tickets kopen

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.