Maas theater dans podium

Vrolijk spektakel vol Caribische liedjes
 • 4+
 • concert
Speellijst / tickets

Na het succes van Padaboom! (4+) en Banwakaboom (4+) presenteert Drumdrumdrum een gloednieuw theaterconcert voor kleuters: Boomwhakalaa!!

In dit interactieve familieconcert word je meegenomen naar de zonnige Cariben. Wil je weten wat Boomwhakalaa!! betekent?!! Daar gaan we samen naar op zoek, met Caribische liedjes en komische sketches. Naast de zang en de trommels van muzikanten Roël Calister, Vernon Chatlein, Djem van Dijk en Tshepho Pietersz, spelen ook de boomwhackers een belangrijke rol. Deze kleurrijke buizen bepalen een groot deel van het ritme en voor je het weet heb je er zelf één in de hand en mag je mee jammen. Het concert wervelt van energie, percussie, humor en liedjes die iedereen kan meezingen.

Duur voorstelling: 60 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €9,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Een fijne ochtend met fruitig ontbijt
Zin om er een uitgebreide ochtend van te maken? Boek er een ontbijt bij. Voorafgaand aan de ochtendvoorstelling maken we een fris en fruitig ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijt kost €5,00 per persoon en je bent welkom vanaf 10:00 uur. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 • Credits

 • Door: Drumdrumdrum
  Concept, tekst, regie: Wijnand Stomp
  Spel, muziek: Roël Calister, Vernon Chatlein, Djem van Dijk, Tshepho Pietersz
  Regieadvies: Leoni Jansen

  Over de makers
  Muziek zit in iedereen en werken met ritme is leuk en goed voor je. Drumdrumdrum laat kinderen kennismaken met percussie, verschillende instrumenten en ritme. Deze familieconcerten voor kinderen en ouders zijn interactieve en swingende ervaringen met muziek.

Geef een reactie

Of deel Boomwhakalaa!! op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.