Maas theater dans podium

Niet weten waar je vandaan komt, wel weten waar je naartoe gaat
  • dans
  • XL
Speellijst / tickets

De dansvoorstelling Boom zonder Wortels is de persoonlijke zoektocht van Henry O’Tawiah naar zijn roots, afkomst en identiteit en naar zijn eigen waarheid, verhaal en innerlijke kracht. Niet weten waar je vandaan komt, wel weten waar je naartoe gaat. Hoe hou je jezelf staande op het moment dat de waarheid over je eigen roots opeens anders is dan je is voorgehouden? Henry O’Tawiah is een ervaren danser en choreograaf (hiphop, locking, popping, experimental) en werkte tijdens Operaestate Festival Veneto in Italïe en in Zuid Afrika aan deze solovoorstelling. Boom zonder Wortels is een co-productie van Artscape, Solid Ground Movement en Afro_Vibes.

Duur voorstelling: +/- 45 minuten (o.v.b.)

Afrovibes festival
Voor de zestiende keer (en zesde keer in het Maaspodium) brengt Afrovibes Festival jonge pioniers en gevestigd talent in theater, dans, muziek en design uit Afrika naar Nederland. Afrovibes laat het dynamische culturele leven van stedelijk Afrika zien en verbindt dit met Nederlandse kunstenaars en publiek. Het festival is van 3 tot en met 13 oktober in Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Zaterdag 12 oktober en zondag 13 oktober is het festival in het Maaspodium. De foyer van het theater verandert in een levendig festivalcafé en ontmoetingsplek voor de (inter)nationale gasten en het publiek.

Speak Truth to Power
Het festival thema van dit jaar is Speak Truth to Power. Onze huidige wereld kent een overdaad aan informatie. Met de groei aan ongefilterde (online) informatiebronnen rijst de vraag welke informatie waar en echt is en welke niet. Is het begrip waarheid een illusie geworden in een wereld waarin ‘fake news’ en gemanipuleerde feiten de realiteit overstemmen en bestaande stereotypen versterken?
>> Klik voor meer info over Afrovibes festival

Combitickets
Boom zonder Wortels (19:30 uur) en Amaqhawe (21:00 uur) > klik hier

  • Credits

  • Door: Henry O’Tawaih
    Choreografie:
    Henry O’Tawiah

Geef een reactie

Of deel Boom zonder wortels op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Boom zonder wortels

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.