Maas theater dans podium

Nieuw werk van Boyd Grund en José Montoya
  • 2+
  • theater
Speellijst / tickets

Talent ontwikkelen zit in het DNA van Maas. We geven graag een podium aan talentvolle jonge makers en begeleiden hen in het zetten van nieuwe stappen. In seizoen 2020/2021 lanceren we een nieuwe reeks: Fris. Fris biedt jonge makers de kans om eenmalig iets geheel nieuws te bedenken en te spelen voor familiepubliek. Een speeltuin voor de theater- en dansmakers, waarin zij de kans krijgen zichzelf én het jeugdtheater van deze tijd verder te ontwikkelen.

De eerste Fris wordt ingevuld door Lisette van Maanen en Art Srisayam: hun Frisvoorstelling Vind je dat normaal?! speelt op 21, 22 en 23 december 2020. In februari presenteren Boyd Grund en José Montoya hun editie van Fris, de tweede in de serie. Hierover wordt binnenkort meer bekend gemaakt. Stay tuned!

Makers
Boyd en José zijn geen onbekenden bij Maas. Boyd Grund is acteur in diverse theaterproducties, series en films. Bij Maas was hij onder meer te zien in RPhO meets Maas en Byte Me!. Daarnaast heeft Boyd naamsbekendheid verworven met graffiti, breakdance, DJ’en, muziekproductie en lesgeven. Hij volgde verschillende talentenontwikkelingstrajecten bij onder andere SKVR, Theatergroep Siberia en Kemna training. José Montoya kun je kennen van zijn rollen in Maasproducties Alleen op de wereldHB extra hard, Staal, SlechterIK en De wilde keuken.  Hij was ook te zien in voorstellingen van BonteHond, Likeminds, MC, Het Lab, Het Toneel Speelt en Theatergroep Siberia. Op televisie speelde José in de serie Het Schnitzelparadijs en in een documentaire over de voorstelling Staal. Ook presenteerde hij het programma Proefdier bij Villa Achterwerk.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Een fijne ochtend met fruitig ontbijtje
Zin om er een uitgebreide ochtend van te maken? Boek een ontbijtje bij de voorstellingen van 10:00 en 11:00 uur. Voorafgaand aan de voorstelling maken we een fruitig fris ontbijt voor je klaar, inclusief drankje. Het ontbijtje kost €4,50 per persoon en je bent welkom vanaf een uur voor aanvang. Voeg je ontbijtje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

  • Credits

  • Door: Boyd Grund en José Montoya

Geef een reactie

Of deel Fris #2: Boyd en José op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.