Maas theater dans podium

Verlangen naar intimiteit
 • fysiek theater
 • XL
Speellijst / tickets

Een fysieke theatervoorstelling over intimiteit en ongemakkelijkheid

De fysieke voorstelling BREKEN van jongerentheater DEGASTEN gaat over verlangen naar intimiteit. Waarom generen wij ons over emoties? Hoe dichtbij mag een ander komen? En als een ander lichaam daadwerkelijk dichterbij komt, hoe goed kunnen wij dit aan? Theater met jongeren, dicht op de huid van het publiek met actuele, grootstedelijke verhalen vanuit de belevingswereld van de spelers. De voorstellingen zijn sterk associatief, meeslepend en muzikaal.

Duur voorstelling: 75 minuten (o.v.b.)

Makers
DEGASTEN maakt theater met jongeren, dicht op de huid van het publiek met actuele, grootstedelijke verhalen vanuit de belevingswereld van de spelers. De voorstellingen zijn sterk associatief, meeslepend en muzikaal. DEGASTEN onderzoekt voortdurend de zeggingskracht van theater in deze tijd en schuwt de confrontatie met haar publiek niet.

 • Credits

 • Door: DEGASTEN
  Spelers:
   Aeymad Qassabi, Bram Flick, Chanan Molenaar, Daphne Masé, Dori van Isveld, Emilio Pramatarov, Joran Terhorst, Joshi Koudijs, Juliette Talakua, Kilian Visser, Lindsey Vendrig, Lois Bergen, Nabil Benkers, Saul Bargai, Wail Hegazy, Jay Henareh, Sander Koridon
  Regie/Artistiek leiding: Elike Roovers en Rutger Esajas
  Muziek: Dj Lovesupreme
  Tekst: Eva Maria de Wit
  Kostuums: Gerbrand Bos
  Productie: Jean-Pierre van Eer

Geef een reactie

Of deel BREKEN op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.