Maas theater dans podium

Breakdance voor de hele familie
 • 6+
 • dans
 • theater
Speellijst / tickets

Wegens de landelijke lockdown kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

Laat je verrassen door breakdance, popping en hiphop en ga mee in het verhaal van twee broers en een zus. Wat betekent het om de oudste, de middelste of jongste te zijn?

Broers en zussen, je kiest ze niet uit… Maar je bent wel levenslang met elkaar verbonden. Soms zijn het vertrouwelingen, soms rivalen. Zonder je broer of zus zou je een ander persoon zijn. Hun invloed op je leven is zó groot, dat je je er wel bewust van moet zijn. Want als je weet hoe die invloed werkt, dan weet je ook hoe je zelf werkt.

Duur voorstelling: 55 minuten (o.v.b.)

Makers
ISH Dance Collective is een collectief van eigenwijze individuen. ISH verbindt skills van de straat met gevestigde kunstvormen. ISH gelooft niet in grenzen. ISH houdt van kunstenaars die op het hoogste niveau kunnen presteren, maar die ook genoeg lef hebben om buiten de lijntjes te kleuren. Vanuit thuisbasis Amsterdam reist ISH door binnen- en buitenland met verschillende voorstellingen, educatieprojecten en workshops.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM
Samen snacken met het picknickmandje
Neem lekker de tijd voor elkaar en pak samen het Maas picknickmandje uit! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00. Je bent welkom vanaf 14:00 uur. Voeg je picknickmandje(s) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 

 

 

Bekijk ook de andere voorstellingen in de voorjaarsvakantie.

 

 • Credits

 • Door: ISH Dance Collective
  Regie: Carl Refos
  Spel: Dionne Bakker, Xander van den Corput, Thomas Krikken
  Muziek: Rik Ronner
  Decor: Man met de Hamer, Mike den Ottolander
  Licht: Mike den Ottolander
  Video: Sjoerd Derine

   

   

Geef een reactie

Of deel Broerszussen – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.