Maas theater dans podium

circus in de woonkamer
  • 8+
  • circusdriedaagse
Speellijst / tickets

een absurdistisch en humoristisch gevecht tegen angst voor verandering

Captain sugar and the monkey puppets  is onderdeel van Circunstruction, een programma voor jonge circusmakers die een eigen voorstelling willen creëren. De voorstelling Camouflage zit nog midden in het maakproces en tijdens de Circusdriedaagse laten ze een eerste preview zien.

Captain sugar and the monkey puppets ziet de woonkamer als microkosmos waar ze het fenomeen van verandering onderzoeken. Angst voor verandering en de behoefte aan verandering is overal aanwezig. In hun zoektocht naar artistieke ontwikkeling laten ze zien dat verandering niet als een beperking maar als een kans en een bron van inspiratie moet worden gezien. Met een combinatie van verschillende circustechnieken worden dagelijkse activiteiten op absurdistische wijze uitvergroot en vervreemde beelden gecreëerd.

Circusdriedaagse
Deze voorstelling is onderdeel van de Circusdriedaagse. Van 17 t/m 19 november kun je drie dagen lang genieten van gerenommeerde professionals en multi-talenten. Klik hier voor het volledige programma.

> klik hier voor combitickets Circunstruction #2 Camouflage (14:00 uur) en Not Somewhere Else (15:00 uur)

Vier je feestje in het Maaspodium
Ben je jarig? Vier je feestje bij Maas! Bij binnenkomst staat er een feestelijk versierde tafel met taart en limo voor jou en je vrienden klaar. Na de taart gaan jullie naar Circunstruction #2 Camouflage. Na afloop van de voorstelling ontvangen jullie een leuke verrassing. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! Meer weten? Klik hier.

  • Credits

  • Artiesten: Eyrún Ævarsdóttir, Friederike Kohring, Jóakim Kvaran, Michael Zandl, Wilko Schütz.

Geef een reactie

Of deel Circunstruction #2 Camouflage op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Circunstruction #2 Camouflage

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.