fbpx

Maas theater dans podium

Een absurde wereld waar alles mogelijk lijkt te zijn
 • 5+
 • circus
Speellijst / tickets

Een vrolijke familievoorstelling gevuld met verrassingen en spectaculaire tricks

De vier huisgenoten Groen, Blauw, Geel en Rood hebben het prima voor elkaar. Groen zit rustig op de bank, Blauw hangt boven in de lucht, Geel draait om een paal en Rood hangt aan haar haren. De microkosmos van hun woonkamer loopt als een Zwitsers uurwerk, totdat Wit hun leven binnen jongleert en geen hoed meer op zijn plek blijft!

Captain Sugar & the monkey puppets mixen theater met hoogstaande circustechnieken in een energieke en speelse voorstelling over onze immer veranderende wereld en het belang om je te blijven aanpassen. Kleine anekdotes worden met verrassende beelden, de nodige humor en met veel virtuositeit verteld. Onder meer zijn circustechnieken als hoed-jongleren, haar-hangen, Chinese paal en verticaal touw te zien.

Duur voorstelling: 50 minuten (o.v.b.)

Première
Camouflage gaat op 10 maart in première in het Maaspodium.

Makers
Captain Sugar & the monkey puppets is een internationaal circusgezelschap. De Artiesten hebben samen aan Codarts Circus Arts in Rotterdam gestudeerd en hier hun gezamenlijke kijk op humor ontdekt. In 2016 en 2017 maakten zij deel uit van de voorstelling Ting van het Scapino Ballet.

 • Credits

 • Door: Captain Sugar & the monkey puppets
  Performers: 
  Eyrún Ævarsdóttir (verticaal touw, acrobatiek, IJsland), Friederike Kohring (hand to hand acrobatiek, Chinese paal, haar-hangen, Duitsland), Jóakim Kvaran (Chinese paal, acrobatiek, IJsland), Michael Zandl (hoeden-manipulatie, acrobatiek, Oostenrijk), Leon Börgens (hand to hand acrobatiek. jongleren, acrobatiek, Duitsland)
  Eindregie: Andreas Denk, Arno Wouters

Geef een reactie

Of deel Camouflage op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Camouflage

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.