Maas theater dans podium

In deze absurde wereld lijkt alles mogelijk
 • 5+
 • circus
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

Wegens succes terug in het Maaspodium

De vier huisgenoten Groen, Blauw, Geel en Rood hebben het prima voor elkaar. Groen zit rustig op de bank, Blauw hangt boven in de lucht, Geel draait om een paal en Rood hangt aan haar haren. De microkosmos van hun woonkamer loopt als een Zwitsers uurwerk, totdat Wit hun leven binnen jongleert en geen hoed meer op zijn plek blijft.

Captain Sugar & the Monkey Puppets mixen theater met hoogstaande circustechnieken in een energieke en speelse voorstelling over onze immer veranderende wereld en het belang om je te blijven aanpassen. Kleine anekdotes worden met verrassende beelden, de nodige humor en met veel virtuositeit verteld. Circustechnieken als hoed-jongleren, haar-hangen, Chinese paal en verticaal touw komen voorbij. Een vrolijke voorstelling voor het hele gezin die ook aan het denken zet.

Duur voorstelling: 50 minuten (o.v.b.)

Makers
Captain Sugar & the Monkey Puppets is een internationaal circusgezelschap. De Artiesten hebben samen aan Codarts Circus Arts in Rotterdam gestudeerd en hier hun gezamenlijke kijk op humor ontdekt. In 2016 en 2017 maakten zij deel uit van de voorstelling Ting van het Scapino Ballet. Op 10 maart 2019 presenteerden zij de première van hun eerste eigen voorstelling in het Maaspodium: Camouflage.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Strijk neer op een picknickkleedje
Lunch voorafgaand aan de voorstelling mee met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje. Waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00.

 • Credits

 • Door: Captain Sugar & the Monkey Puppets
  Eindregie: Andreas Denk, Arno Wouters
  Performers: 
  Eyrún Ævarsdóttir (verticaal touw, acrobatiek, IJsland), Friederike Kohring (hand to hand acrobatiek, Chinese paal, haar-hangen, Duitsland), Jóakim Kvaran (Chinese paal, acrobatiek, IJsland), Michael Zandl (hoeden-manipulatie, acrobatiek, Oostenrijk), Leon Börgens (hand to hand acrobatiek. jongleren, acrobatiek, Duitsland)

Geef een reactie

Of deel Camouflage op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Camouflage
 • Camouflage

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.