Maas theater dans podium

Uplifting circus
 • 10+
 • circus
Speellijst / tickets

Ontmoet zes jonge circusmaker die ieder op hun eigen manier de wereld een klein stukje beter willen maken. Ze gebruiken hiervoor de taal van circus en de kracht van de verbeelding. Op deze avond zie je verfrissend werk van de circusmakers van morgen. Zij tonen work in progress, hierdoor zijn de voorstellingen extra fris en spannend.

A Circle of Exchange
Met A Circle of Exchange van Erin Skye Circus gebruikt Erin Burley haar circustechniek als ijsbreker en creëert ze een omgeving waarin iedereen zich welkom en waardig voelt om met een onbekende het gesprek aan te gaan.

Midheim Chronicles
In The Midheim Chronicles van Company Treninas creëren Carina Klingsell, Elena Damasio en Saana Tolonen net als Daedalos een labyrint vol demonen. Als toeschouwer wordt je meegenomen in het avontuur om deze te overwinnen en vieren we hiermee de kracht van verbeelding om problemen te overwinnen.

René
Met René wil Sinking Sideways van Dries Vanwalle en Xenia Bannuscher mensen met elkaar verbinden. Het publiek wordt uitgenodigd deel te nemen aan een voorstelling waarin dans versmelt met acrobatiek en het opbouwen van ritme de toon aangeeft.

Makers
Circunstruction werkt als katalysator voor jonge getalenteerde circusartiesten door hen de kans te geven hun talent als maker van innovatieve circusvoorstellingen te ontwikkelen en deze aan publiek te presenteren.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Vegan Friday
Voorafgaand aan de voorstelling eten in het Maaspodium? Hier is het elke week Vegan Friday: veganistisch en verrassend eten. Het menu verschilt per week en de gerechten worden vers bereid door onze koks. De prijs is voor ieder gerecht hetzelfde: €7,50. Wil je zeker weten dat er plek voor je is? Reserveer dan Vegan Friday als aanvulling op je voorstellingstickets. De keuken is geopend vanaf 18:00 uur.

 

Circusvierdaagse
Circunstruction #9 is onderdeel van Circusvierdaagse. Ontdek circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. Vernieuwend, verrassend, spectaculair en eigentijds. Van dichtbij en veraf. Maak kennis met jonge makers, jongleurs en acrobaten die de zwaartekracht tarten. En verwonder je over de beheersing en creativiteit van gevestigd circustalent.

COMBITICKETS
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag), Circunstruction #9 (vrijdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag), Circunstruction #9 (zaterdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag) en Circunstruction #9 (vrijdag)
> Klik hier voor combitickets Circunstruction #9 (zaterdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)

 • Credits

 • Door: Circunstruction

  A Circle of Exchange
  Door: 
  Erin Skye Circus
  Performance: Erin Burley

  The Midheim Chronicles
  Door: 
  Company Trenitas
  Performance: Elena Damasio, Carina Klingsell,  Saana Tolonen

  René
  Door:
  Sinking Sideways
  Performance: Xenia Bannuscher, Dries Vanwalle

Geef een reactie

Of deel Circunstruction #9 op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.