Maas theater dans podium

Uplifting circus
 • 10+
 • circus
Speellijst / tickets

Reserveer een plek op de wachtlijst. Mail naar kassa@maastd.nl.

Ontmoet zes jonge circusmaker die ieder op hun eigen manier de wereld een klein stukje beter willen maken. Ze gebruiken hiervoor de taal van circus en de kracht van de verbeelding. Op deze avond zie je verfrissend werk van de circusmakers van morgen. Zij tonen work in progress, hierdoor zijn de voorstellingen extra fris en spannend.

A Circle of Exchange
Met A Circle of Exchange van Erin Skye Circus gebruikt Erin Burley haar circustechniek als ijsbreker en creëert ze een omgeving waarin iedereen zich welkom en waardig voelt om met een onbekende het gesprek aan te gaan.

The Midheim
Waan je in verschillende dimensies waar de realiteit continu opnieuw wordt uitgevonden en vervormd. Geïnspireerd door de Noordse en Griekse mythologie nemen Carina Klingsell, Elena Damasio en Saana Tolonen het publiek mee op een reis door mythologische fantasieën.

René
Met René wil Sinking Sideways van Dries Vanwalle en Xenia Bannuscher mensen met elkaar verbinden. Het publiek wordt uitgenodigd deel te nemen aan een voorstelling waarin dans versmelt met acrobatiek en het opbouwen van ritme de toon aangeeft.

Makers
Circunstruction werkt als katalysator voor jonge getalenteerde circusartiesten door hen de kans te geven hun talent als maker van innovatieve circusvoorstellingen te ontwikkelen en deze aan publiek te presenteren.

Circusvierdaagse
Circunstruction #9 is onderdeel van Circusvierdaagse. Ontdek circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. Vernieuwend, verrassend, spectaculair en eigentijds. Van dichtbij en veraf. Maak kennis met jonge makers, jongleurs en acrobaten die de zwaartekracht tarten. En verwonder je over de beheersing en creativiteit van gevestigd circustalent.

COMBITICKETS
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag), Circunstruction #9 (vrijdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag), Circunstruction #9 (zaterdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag) en Circunstruction #9 (vrijdag)
> Klik hier voor combitickets Circunstruction #9 (zaterdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)

 • Credits

 • Door: Circunstruction

  A Circle of Exchange
  Door: 
  Erin Skye Circus
  Performance: Erin Burley

  The Midheim
  Door: 
  Trenina
  Performance: Elena Damasio, Carina Klingsell,  Saana Tolonen
  Muziek: Adnan Dura

  René
  Door:
  Sinking Sideways
  Performance: Xenia Bannuscher, Dries Vanwalle

Geef een reactie

Of deel Circunstruction #9 – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Circunstruction #9 - GEANNULEERD Geannuleerd
 • Circunstruction #9 - GEANNULEERD Geannuleerd

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.