fbpx

Maas theater dans podium

Drie dagen circustheater
Speellijst / tickets

Dynamische circusperformances van 15 t/m 17 november

Drie dagen lang circus! Ook dit jaar nemen verschillende internationale circusgezelschappen het Maaspodium over met een gevarieerd programma van vrijdag 15 t/m zondag 17 november. Circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater. Hoog in de lucht en laag bij de grond. Spectaculair ver en recht voor je neus. Verbaas je over de kracht van de acrobaten en luister naar de verhalen van de circusmakers.

PROGRAMMA

Vrijdag 15 november 

Each time we fall a city rises (XL) 
door Panama Pictures

Terwijl alles uit evenwicht dreigt te raken, openbaren zich nieuwe, positieve perspectieven. Panama Pictures smelt dans, circus en livemuziek samen tot een intrigerende belevenis en brengt een actueel verhaal van mensen op zoek naar nieuwe zekerheden. Tegen een imposant decor en ondergedompeld in de klankwereld van de componisten Strijbos & Van Rijswijk en Anthony Fiumara, vloeien dans en acrobatiek in elkaar over. Struikelend, vallend en vliegend zoeken de performers naar houvast. De live uitgevoerde zang ondersteunt, ontregelt en troost.

Vrijdag 15 november 20:15
>> meer info & tickets 

Zaterdag 16 november

Circunstruction (XL)
Circunstruction is de circustheaterwerkplaats van Rotterdam, waar jonge circusartiesten de kans krijgen om hun droom te verwezenlijken: het maken en bedenken van een eigen circustheatervoorstelling. Circunstruction biedt afgestudeerde artiesten een plek waar zij een nieuwe, authentieke taal en hun talent als circusmaker kunnen ontwikkelen.
Deze avond kijk je naar drie inspirerende projecten waarin jonge circusmakers grenzen overschrijden en de diversiteit en creativiteit tonen die het hedendaags circus te bieden heeft.

Zaterdag 16 november 20:15
>> meer info & tickets

Zondag 17 november 

Pie in the Sky (8+)
door Boost Producties
Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek, worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen en zo de zwaartekracht te tarten.
Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld, of blijkt dat te mooi om waar te zijn? Aan hun halsbrekende toeren en het muzikale offensief zal het zeker niet liggen.

Zondag 17 november
>> meer info & tickets

Binnenkort kun je ook combitickets kopen en voor een speciale prijs meerdere voorstellingen bekijken.

Geef een reactie

Of deel Circusdriedaagse op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.