fbpx

Maas theater dans podium

Drie dagen circustheater
Speellijst / tickets

Dynamische circusperformances van 16 t/m 18 november

Drie dagen lang circus! Ook dit jaar nemen verschillende internationale circusgezelschappen het Maaspodium over met een gevarieerd programma van 16 t/m 18 november. Circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater. Hoog in de lucht en laag bij de grond. Spectaculair ver en recht voor je neus. Verbaas je over de kracht van de acrobaten en luister naar de verhalen van de circusmakers.

PROGRAMMA

Vrijdag 16 november
Circunstruction (XL)
Circunstruction is de circustheaterwerkplaats van Rotterdam, waar jonge circusartiesten de kans krijgen om hun droom te verwezenlijken: het maken en bedenken van een eigen circustheatervoorstelling. Deze avond kijk je naar vier voorstellingen die zich nog in het proces van ontwikkeling bevinden: pril en extra spannend.

Vrijdag 16 november om 20:15 uur
Klik voor tickets en info>>

 

Zaterdag 17 november
Engel (8+)
door Marta & Kim
Wat is ons bewustzijn? Wanneer een gedachte bij ons opkomt, waar wordt die dan door ingegeven? We hebben vele manieren om de wereld om ons heen te ervaren. Maar dat wat zich niet in woorden laat vangen kunnen we maar moeilijk accepteren. De angst voor het ongrijpbare weerhoud ons.

Zaterdag 17 november om 19:00 uur
Klik voor tickets en info >>
Klik hier voor combitickets Circusdriedaagse zaterdag

Muur (XL)
door Tent en Veem huis voor Performance
16 performers bewegen naar de achterwand van het theater toe. Sommigen zijn jong, anderen een flink pak ouder. Elke performer rent, stapt en springt in een eigen tempo, maar doet dat vooral samen, als één deinend lichaam. Een meerstemmig gesprek tussen mens en muur.

Zaterdag 17 november om 20:30 uur
Klik voor tickets en info >>
Klik hier voor combitickets Circusdriedaagse zaterdag

 

Zondag 18 november
Requiem for Lost Things (XL)
door Panama Pictures
Wat gebeurt er met dat wat echt verloren ging? Dansers en acrobaten ontmoeten elkaar in parallelle werelden. In dit universum tarten de mannen alle wetten van de zwaartekracht. Op zoek naar de raadselachtige logica van ons geheugen.

Zondag 18 november om 19:30
Klik voor tickets & info>>

 

 

Geef een reactie

Of deel Circusdriedaagse op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.