Maas theater dans podium

Drie dagen circustheater
Speellijst / tickets

Drie dagen lang circus! Ook dit jaar nemen verschillende internationale circusgezelschappen het Maaspodium over met een gevarieerd programma van vrijdag 15 t/m zondag 17 november. Circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater. Hoog in de lucht en laag bij de grond. Spectaculair ver en recht voor je neus. Verbaas je over de kracht van de acrobaten en luister naar de verhalen van de circusmakers.

PROGRAMMA

VRIJDAG  15 NOVEMBER

Each time we fall a city rises (XL)
door Panama Pictures

Panama Pictures smelt dans, circus en livemuziek samen tot een intrigerende belevenis en brengt een actueel verhaal van mensen op zoek naar nieuwe zekerheden. Tegen een imposant decor en ondergedompeld in de klankwereld vloeien dans en acrobatiek in elkaar over.

Vrijdag 15 november // 20:30
>> meer info & tickets

ZATERDAG 16 NOVEMBER

Three men from the North (XL)
door The Nordic Council
Three men from the North laat eigentijds circus zien in een combinatie van jongleren, livemuziek en luchtacrobatiek. De show is recht voor z’n raap met de nodige dosis Finse humor, Zweedse zelfbewustheid en IJslandse eigenaardigheid.

Zaterdag 16 november // 19:00
>> meer info & tickets

 

Circunstruction (XL)
Circunstruction is de circustheaterwerkplaats van Rotterdam waar jonge circusartiesten de kans krijgen om hun droom te verwezenlijken. Deze avond kijk je naar drie inspirerende projecten waarin jonge circusmakers grenzen overschrijden en de diversiteit en creativiteit tonen die het hedendaags circus te bieden heeft.

Zaterdag 16 november // 20:30
>> meer info & tickets

 

ZONDAG 17 NOVEMBER

Pie in the Sky (8+)
door Boost Producties
Op zoek naar nieuwe verhoudingen tussen mens, materiaal en muziek, worden de spelers telkens weer uitgedaagd de meest inventieve oplossingen te verzinnen en zo de zwaartekracht te tarten. Weten de acrobaten zich een weg te banen door deze bijzondere wereld, of blijkt dat te mooi om waar te zijn?

Zondag 17 november // 15:00
>> meer info & tickets

 

STATIC (XL)
door Monki Business
In zijn nieuwste voorstelling STATIC combineert Monki (Benjamin Kuitenbrouwer) zijn duizelingwekkende beheersing van de dubbele Chinese paal met livemuziek en theater. Een unieke belevenis vol verstilde muzikale momenten die worden afgewisseld met explosieve circustechnieken.

Zondag 17 november // 19:30
>>meer info & tickets

Combitickets:
Zaterdag:
Combiticket Three men from the North en Circunstruction #8 > klik hier
Zondag:
Combiticket Pie in the Sky (8+) en STATIC (XL)> klik hier

Geef een reactie

Of deel Circusdriedaagse op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.