Maas theater dans podium

Drie dagen dynamische circusperformances
Speellijst / tickets

Maaspodium wordt omgetoverd tot een groot circus met wervelende shows voor alle leeftijden

Na het grote succes van afgelopen jaar presenteert Maas op 6, 7 en 8 november een nieuwe editie van de Circusdriedaagse. Drie dagen lang kun je genieten van gerenommeerde professionals, multi-talenten en performances van Circunstruction. Een gevarieerd programma voor alle leeftijden met circus, dans, acrobaten en bewegingstheater. Daarnaast is er ook volop randprogrammering.

Vrijdag 6 november – 19:30 uur Circunstruction/XL
Op vrijdag kun je genieten van de dynamische circusperformances van Circunstruction (Circus Art Under Construction). 11 Jonge circusartiesten krijgen de kans om hun droom te verwezenlijken: het maken en bedenken van een eigen circustheatervoorstelling. De voorstellingen bevinden zich nog in het proces van ontwikkeling: pril en extra spannend.

Met: System of a mechanical assembly, Itsaso, Villa Verdraaid (preview), Astruride en Wheels.
Lees hier meer over de voorstellingen .

Zaterdag 7 november – 16:00 uur Villa Verdraaid/ALL
Zaterdag staat in het teken van Villa Verdraaid, een vrolijke circustheatervoorstelling voor heel de familie. Wietske Vogels en Guido van Hout bundelen hun krachten en dagen de zwaartekracht uit, laten tafels dansen en maken ook graag elkaar het leven zuur.
Lees hier meer over de voorstelling Villa Verdraaid

Zondag 8 november – 15:00 uur Kijker/ALL
Kijker, de nieuwe co-productie van Boost en 5D, staat op zondag in het Maaspodium. Met professionele acrobaten, circusstudenten, breakdancers en een spastische danser. Kijker’ is een beeldende en acrobatische bewegingsvoorstelling over kijken, bekeken worden en het afpellen van laagjes. Maar vooral over dat niets is wat het lijkt.
Lees hier meer over de voorstelling Kijker

Zondag 8 november – 16:00 uur  Tension trails /XL
Naast Kijker is er op de zondag ook een voorstelling van de collective Penguin Productions te bewonderen. Tension trails gaat over de reis naar vrijheid. Om vrijheid te bereiken zal je de angst om te falen moeten loslaten. De strijd met de angst om te falen wordt in Tension Trail op verschillende manieren gestreden.Soms door het jongleren met plas of blind op de trapeze.
Lees hier meer over de voorstelling Tension Trails

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Circusdriedaagse 2015
  • Circusdriedaagse 2015
  • Circusdriedaagse 2015
  • Circusdriedaagse 2015

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.