Maas theater dans podium

Van donderdag 12 t/m zondag 15 november 2020 is de Circusvierdaagse in het Maaspodium. Ontdek circus, dans, acrobatiek en bewegingstheater zoals je het nog nooit eerder hebt gezien. Vernieuwend, verrassend, spectaculair en eigentijds. Van dichtbij en veraf. Maak kennis met jonge makers, jongleurs en acrobaten die de zwaartekracht tarten. En verwonder je over de beheersing en creativiteit van gevestigd circustalent.

PROGRAMMA

DONDERDAG 12 NOVEMBER

Janus (XL)
Michael Zandl en Tom Henden

Een tafel, een stoel, een kast. Geen uitgang. De wereld van deze man lijkt eenvoudig. Al snel wordt duidelijk dat een onzichtbare kracht een verraderlijk spelletje met hem speelt. Wie uiteindelijk de touwtjes in handen heeft, verbaast hem zelf. Janus is een magische, grappige en Kafkaëske circus-thriller, met één specifiek ingrediënt: hoeden.

Donderdag 12 november 2020 // 20:15 uur
>>meer info & tickets 

 

VRIJDAG 13 & ZATERDAG 14 NOVEMBER

Circunstruction #9 (XL)
Circunstruction
Ontdek zes jonge circusmaker die ieder op hun eigen manier de wereld een klein stukje beter willen maken. Zij gebruiken hiervoor de taal van circus en de kracht van de verbeelding. Op deze avond zie je verfrissend werk van de circusmakers van morgen. Zij tonen work in progress en hierdoor zijn de voorstellingen extra fris en spannend.

Vrijdag 13 november 2020 // 20:15 uur
Zaterdag 14 november 2020 // 20:15 uur
>>meer info & tickets

 

ZONDAG 15 NOVEMBER

The Future Is Not What It Used To Be (XL)
Panama Pictures
Choreograaf Pia Meuthen en haar performers maken met The Future Is Not What It Used To Be een fysieke en zintuiglijke voorstelling over het mysterie van de tijd. Ze tonen het verlangen van de mens om samenhang te creëren in een gefragmenteerde wereld, om het verleden niet te verliezen, om grip te krijgen op de toekomst en op te gaan in het moment.

Zondag 15 november 2020 // 20:15 uur
>>meer info & tickets

 

 

COMBITICKETS
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag), Circunstruction #9 (vrijdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag), Circunstruction #9 (zaterdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag) en Circunstruction #9 (vrijdag)
> Klik hier voor combitickets Circunstruction #9 (zaterdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)
> Klik hier voor combitickets Janus (donderdag) en The Future Is Not What It Used To Be (zondag)

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Vegan Friday
Voorafgaand aan de voorstelling Circunstruction #9 op vrijdag 13 november eten in het Maaspodium? Dat kan tijdens Vegan Friday: veganistisch en verrassend eten, vers bereid door onze koks. De prijs is voor ieder gerecht hetzelfde: €7,50. Wil je zeker weten dat er plek voor je is? Reserveer dan Vegan Friday als aanvulling op je voorstellingsticket(s). De keuken is geopend vanaf 18:00 uur.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Of deel Circusvierdaagse op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.