Maas theater dans podium

Doe mee!
  • ALL
  • circus
Speellijst / tickets

Slangenmensen, luchtacrobatiek in de triple cloudswing en een workshop acrobatiek.

Deze voorstelling wordt verplaatst en vindt dus niet plaats op vrijdag 14 november. Een nieuwe datum volgt. Hou deze site in de gaten voor meer informatie.

Mimi
De twee slangenmensen (contortionisten) Minka en Milan presenteren een korte scène uit hun laatste voorstelling NET. Deze enerverende scène met spectaculaire circustechnieken verbeeldt de strijd, waar mensen zich in de huidige tijd soms toe gedwongen voelen.

Ladylike
In de korte performance Ladylike toont Saar Rombout haar kunsten in de triple cloudswing. Luchtacrobatiek van het hoogste niveau: licht en elegant. ‘Deze act heeft wereldklasse’, aldus Dan Karaty over de act van Saar in Holland’s got talent.

Workshop acrobatiek
Na afloop van de acts kan je zelf kennismaken met een van de basiselementen in het circus: acrobatiek. De professionele artiesten die je aan het begin van de avond hebt gezien verzorgen de workshop en starten met een inleiding en warming-up. Daarna werk je aan een aantal acrobatische trucs. Een grensverleggende, actieve workshop waar samenwerking belangrijk is. De workshop is zo opgezet dat leeftijd, gewicht, kracht en souplesse geen rol spelen. Iedereen kan meedoen.

Praktisch: draag soepel zittende kleding en sokken en/of gymschoenen.

TENT
TENT circustheater producties maakt voorstellingen van Nederlandse bodem. Uniek aan de voorstellingen van TENT is dat zij spectaculaire circustechnieken verbinden met diverse andere vormen van kunst zoals mime, dans, muziektheater, grafisch ontwerp en performance. Circus blijft daarbij altijd het uitgangspunt.

Trailer Ladylike

  • Quotes

  • Credits

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Circusworkshops Uitverkocht

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.