Maas theater dans podium

Een fascinerende reis vol circus, geweld en klassieke muziek
 • circus
 • XL
Speellijst / tickets

Wegens de landelijke lockdown kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

Zes acrobaten, een grote dosis spanning en een steengoed verhaal vormen de ingrediënten van deze voorstelling. Precies 50 jaar na het verschijnen van de film van Stanley Kubrick, gebaseerd op het boek van Anthony Burgess, bracht Tall Tales Company het verhaal naar het theater.

We leven in een wereld waarin steeds verdergaande maatregelen worden genomen om het veiligheidsgevoel van burgers te vergroten, maar gaat dit niet ten koste van onze rechten als individu? Zitten we gevangen in regelgeving en een voor ons bepalend systeem? Met A Clockwork Orange kan je in een wereld stappen waarin je je even niet aan de regels hoeft te houden. Maak kennis met de extremen van het menselijk lijf en de krachten die vrijkomen in deze one-of-a-kind circusvoorstelling!

Duur voorstelling: 70 minuten

Maker
Het Rotterdamse stadsgezelschap Tall Tales Company maakt sinds 2012 een eigen vorm van circustheater, waarin circustechnieken in dienst staan van een verhaallijn. De afgelopen jaren groeide Tall Tales uit van klein festivalgezelschap tot een vaste waarde in het culturele landschap, met eigenzinnig werk dat te zien is in schouwburgen, op straat, op festivals en online. Na eerdere flirts met teksttoneel en beeldende kunst zoekt het gezelschap in A Clockwork Orange opnieuw de grenzen op van het circusgenre.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Vegan Friday
Voorafgaand aan de voorstelling eten in het Maaspodium? Dat kan tijdens Vegan Friday: veganistisch en verrassend eten, vers bereid door onze koks. De prijs is voor ieder gerecht hetzelfde: €7,50. Reserveer je Vegan Friday als aanvulling op je voorstellingsticket(s). De keuken is geopend vanaf 18:00 uur.

 • Credits

 • Door: Tall Tales Company
  Concept, regie: Maartje Bonarius, Harm van der Laan
  Spel: Alfonso Escribano, Charles Hession, Christina Lancione, Carina Klingsell, Elias Öchsner, Reinier Schimmel
  Muziek: Jasper Boeke
  Licht: Maarten Verheggen
  Dramaturgie: Luc van Esch
  Co-productie: Rotterdam Circusstad, Korzo Theater Den Haag

Geef een reactie

Of deel A Clockwork Orange – GEANNULEERD op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.