Maas theater dans podium

Kwetsbaar muziektheater over opgroeien, isolatie en sociale problemen
 • Muziektheater
 • XL
Speellijst / tickets

Een vader en dochter die zielsveel van elkaar houden en elkaar intens kunnen haten. In de kwetsbare muziektheaterdansvoorstelling Daddy zien we een vader die vecht tegen een depressie en overmatig alcoholgebruik. Zijn dochter heeft een berg aan gedragsproblemen en dreigt van school geplaatst te worden. Ze kunnen niet mét en ook niet zonder elkaar. Ondertussen proberen beiden uit de handen van overheidsinstanties te blijven en geven ze de ander de schuld van alle problemen.

Opgroeien in een eenoudergezin kan de oorzaak zijn van het ontwikkelen van probleemgedrag. Sinds begin deze eeuw is het aantal eenoudergezinnen sterk gestegen. Het verdriet en gevoel van onmacht om het uiteenvallen van een gezin speelt hierbij een grote rol. De breekbare voorstelling Daddy brengt dit, hoe moeilijk ook, in beeld. Waaruit kun je hoop putten als de toekomst zo onzeker is? Is naar elkaar luisteren genoeg? De voorstelling Daddy gaat over opgroeien, isolatie en sociale problemen, maar zit ook vol muziek. Breekbare melodieën en een krachtige zangeres nemen je mee in het veelbezongen vader- dochterthema.

DOX toont met deze voorstelling een persoonlijk en kwetsbaar verhaal en legt sociale problemen bloot. Vol krachtige taal en grote emoties, maar ook met liefde en humor.

Duur voorstelling: 60 minuten.
Tickets boeken: Tickets vanaf €10. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

 • Credits

 • Door: DOX
  Concept, regie: 
  Timothy de Gilde
  Spel: Ayisha Siddiqi en anderen
  Tekst: Magne van den Berg
  Beeld: Nick van Tiem

  Over de maker
  De voorstellingen van DOX gaan altijd over onderwerpen die herkenbaar zijn voor jongeren. Cross-overs van theater, hiphop, spoken word en dans zijn favoriet, de jongerencultuur is de inspiratiebron.

Geef een reactie

Of deel Daddy op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.