Maas theater dans podium

Muziek, theater, comedy en beeldende kunst
  • multidiciplinair
  • XL
Speellijst / tickets

Je weet niet wat je kunt verwachten, omdat je alles kunt verwachten

De biecht is een avondje zappen in het theater: Muziek, live voordrachten, monologen, exposities en andere, nog-niet-bestaande, kunstuitingen volgen elkaar in een rap tempo op terwijl je lekker onderuit in een bank of theaterstoel zit.
De biecht is een avondje waarvan je niet weet wat je kan verwachten omdat je alles kan verwachten. De artiesten worden vrijgelaten om op te biechten wat ze maar willen en hoe ze dat maar willen.  Ze worden daarbij volledig op hun eigen zielenroerselen teruggeworpen. De Biechtvaders Flip Noorman en Jaap Rovers bieden hun consultanten geen normen aan waartegen gezondigd kan worden, ze verlenen geen gratie, noch werpen ze licht op de eeuwigheid. Het enige wat ze aanbieden is een podium en een luisterend oor.

In deze editie ontvangen de Biechtvaders singer-songwriter Myriam West en beeldend kunstenares Margot HubersJoost Reijmers gaat iets vertellen over zijn nieuwste korte film, cabaretier Mark van Vliet speelt iets uit de voorstelling Zult en de band Claxoneros spelen eigen composities waarin de flamencostijl gemend wordt met de westerse klassieke muziek en verschillende wereldmuziekstijlen. Kortom, een bomvol programma.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • De biecht op zondag #2

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.