fbpx

Maas theater dans podium

Muziek, theater, comedy en beeldende kunst
  • multidisciplinair
  • XL
Speellijst / tickets

De biecht op zondag wordt gevormd door een club gedreven Rotterdammers. Deze groep energieke twintigers presenteert een avondvullend programma met steeds wisselende gasten. Muziek, theater, comedy en beeldende kunst vormen de vaste ingrediënten van deze reeks verrassende avonden in het Maaspodium.

De biechtvaders horen wel eens wat en hebben weer de meest spannende creatieve biechten voor jou verzameld. Ze presenteren het nieuwe talent uit de muziek, dans, theaterwereld op hun intieme zondagavond. Je hoeft niets te doen enkel spieken en luisteren…een onvergefelijke ervaring!

Een van de gasten van de avond is de Rotterdamse Scarlet Mae. Scarlet Mae (echt naam: Marije van Rijn) is zangeres, pianist en songwriter. Begonnen als klassiek pianiste raakte Marije tijdens haar studie op het conservatorium van Rotterdam steeds meer geïnteresseerd in pop en jazz. Geïnspireerd door artiesten als Nina Simone en Tom Waits begon ze aan haar eigen liedjes te werken. Ze presenteerde 1 december haar debuutalbum in een uitverkocht BIRD Rotterdam.

Ook danser/performer Alina Fejzo is deze avond te bewonderen. De in Italië geboren Alina heeft Albanese roots en studeert dans bij Codarts Rotterdam. In 2013 danste zij in BRAND!, een productie van Krisztina De Châtel.

De biechtvaders zijn Jaap Rovers en Flip Noorman. Laatstgenoemde won in april het Amsterdams Kleinkunst Festival, waarmee hij de winnaar werd van de Wim Sonneveldprijs 2014.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • De biecht op zondag #4

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.