fbpx

Maas theater dans podium

Culturele Talkshow onder leiding van Anna Visser met als hoofdgast Antoinette Laan
Speellijst / tickets

Let op: kaarten zijn alleen te koop aan de deur en kosten 3 euro

Weten wat je niet mag missen komende maand? Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in anderhalf uur een highspeed update met korte interviews, performances, filmpreviews, theaterscènes en live muziek. Cultuur met een grote K!

De Derde Dinsdag is deze keer te gast bij Maas theater en dans en aan tafel zit wethouder van kunst en cultuur Antoinette Laan. Aan presentator Anna Visser zal zij antwoord geven op vragen als: wat is leuk aan Rotterdam, wat niet en wat kan er beter? Met een meegebracht voorwerp vertelt ze een persoonlijk verhaal.

Verder kijken we op dinsdag 15 april weer vooruit op kunst en cultuur in onze stad de komende maand met o.a.:

MAAS theater en dans
Singer-songwriter Djurre de Haan ken je misschien van DWDD waar hij meerdere keren te gast was. Of misschien ken je hem van zijn band awkward i. Djurre maakt muziek in en een aantal composities voor Alleen op de Wereld. Hierover komt hij vertellen en hij speelt ook nog een liedje!
Deze ontroerende familievoorstelling (8+) is nog te zien tot 21 april in heel Nederland.

TENT Rotterdam
TENT komt vertellen over het educatieve project Room For Imagination. Speciaal voor middelbare scholieren en MBO studenten is een twee uur durend programma ontwikkeld met een interactieve rondleiding door de tentoonstelling van Anne Wenzel en een fysieke workshop i.s.m. het Ro Theater waarbij studenten een vertaalslag maken van beeldende kunst naar fysiek theater.

The Opaque Palace van Anne Wenzel is nog te zien tot en met 5 mei 2014.

De Doelen
Op 19 april geeft Karsu Dönmez een concert in De Doelen en tijdens dé culturele talkshow van Rotterdam De Derde Dinsdag zal ze een voorproefje hiervan geven.

Vanaf haar veertiende trad Dönmez regelmatig op in het Turkse restaurant van haar vader in het Amsterdamse De Pijp. Op haar 17e kreeg zij meer bekendheid toen ze werd uitgenodigd op te treden in Carnegie Hall in New York en in diverse televisieprogramma’s in Nederland en België. In 2010/11 maakte ze haar eerste tournee, waarbij haar optreden in het Concertgebouw in Amsterdam uitverkocht was. Haar stijl was eerst meer beïnvloed door klassieke muziek, maar kent nu meer invloeden van onder meer Turkse volksmuziek en soul.

Kijk voor het volledige programma op www.dederdedinsdag.org.

De Derde Dinsdag is een initiatief van Kunstblock (Showroom MAMA, TENT, CBK Rotterdam, V2, Witte de With en WORM), MAAS theater en dans, Ro Theater, Het Nieuwe Instituut, Productiehuis Rotterdam / Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers en de Doelen. Deze reizende liveshow is elke derde dinsdag van de maand te gast op een andere culturele plek in de stad.

De Derde Dinsdag: Cultuur met een grote K!
dinsdag 15 april, Maas theater en dans
aanvang 20.00 uur (inloop va 19.30 uur)
Entree € 3,-

Meer informatie: www.dederdedinsdag.org

In het Maaspodium

Gespeeld

  • De Derde Dinsdag in het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.