Maas theater dans podium

Talkshow
  • XL
Speellijst / tickets

Dé reizende liveshow over Rotterdamse kunst en cultuur. Presentatie: Anna Visser

Waar moet je de komende maand heen? Culturele talkshow De Derde Dinsdag geeft in anderhalf uur een highspeed update met korte interviews, performances, filmpreviews, theaterscènes en live muziek. De Derde Dinsdag is iedere maand te gast op een andere culturele ‘hotspot’. Dit keer dus in het Maaspodium. Ook deze editie veel live optredens en wisselende acts. De presentatie is in handen van Anna Visser.

Met o.a. Rotterdamse Mover Tjeerd Hendriks, mede-oprichter van GROOS; een preview van Freaky Voorjaar van de Kunsthal en de tentoonstelling van Parra; een muziekoptreden van Stanley Clementina (Fresh, Maaspodium); Freelance technicus bij het Maaspodium, Alfred van der Meulen vertelt over ‘zijn’ Benefietvoorstelling voor Duchenne-onderzoek in Maaspodium; we maken kennis met Garage Rotterdam, een middelgrote tentoonstellingsruimte voor hedendaagse kunst in het centrum van Rotterdam; een preview van de dansvoorstelling ‘Senses’ van Loïc Perela (Dansateliers), een gastoptreden van het Tim Panman Duo in het kader van The Big Day ‘Celebrate your senses’, De Doelen; Wietse Coppes vertelt over o.a. nieuwe installatie in Witte de With ‘Karakter Is Lot’ van kunstenaar Willem de Rooij, die de horoscoop toont die Piet Mondriaan in 1911 liet maken; een videopresentatie van Daniel Bachman’s akoestische gitaartechniek als preview op zijn optreden in WORM en de maandelijkse Quiz waarmee je vrijkaarten kunt winnen.

Kijk hier voor meer informatie over het programma.

Jouw donatie is onze entree – Pay as you please. Reserveren is niet nodig.

De Derde Dinsdag is een initiatief van Kunstblock [Showroom MAMA, TENT, CBK Rotterdam, V2_, Witte de With, WORM], Ro Theater, Productiehuis Rotterdam, Rotterdamse Schouwburg, Dansateliers, de Doelen en van Maas theater en dans.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • De Derde Dinsdag

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.