fbpx

Maas theater dans podium

Regel'breakers'
 • dans
 • XL
Speellijst / tickets

Jonge dansers werken met professionele choreografen

In Korzo Crosstown krijgen jonge dansers de kans hun creatieve dansambities te ontdekken en te ontwikkelen. Op het hoogste niveau werken de meest getalenteerde dansers met professionele choreografen. Dit jaar zijn dat de prijswinnende moderne danschoreograaf Samir Calixto en het urban danstalent Shailesh Bahoran.

Troublemakers van Samir Calixto is een eerbetoon aan alle regel’breakers’. Op twee delen uit Mozarts Symfonie nr.25 combineert hij de frisse, anarchistische en non-conformistische energie van de dansers met de krachtige drive van deze verrassend eigentijdse compositie.

Shailesh Bahoran staat al jaren in de belangstelling als een van de grote urban danstalenten in Nederland. Hij onderscheidt zich door zijn fenomenale techniek, originaliteit en expressiviteit. Met de dansers van Crosstown onderzoekt hij in Tribe hoe groot de invloed van de buitenwereld is op hun normen, gewoontes, kleding, begroetingen, rituelen en religie. Maar wat gebeurt er als je ergens anders terecht komt? In hoeverre laat je je beïnvloeden? En lukt het om dicht bij jezelf te blijven en je eigenheid te bewaren?

 

 • Credits

 • TRIBE
  Choreograaf: Shailesh Bahoran

  Dansers: Charissa Banwari, Ellen Dorrestein, Daphne van den Homberg, Sasha Marusheva, Kenji van Nieuwenhuizen, Salome Pegler, Sherelyn Suares, Zahira Suliman, Suzanne Taal
  Muziek: Rik Ronner
  Kostuums: Carlijn Petermeijer
  Licht: Bas Vissers
  Assistent: Yordana Rodriguez

  TROUBLEMAKERS
  Choreograaf: Samir Calixto 

  Dansers: Charissa Banwari, Saskia Crefcoeur, Feri Dissiz, Ellen Dorrestein, Ingrid Hartgers, Sasha Marusheva, Kenji van Nieuwenhuizen, Zahira Suliman
  Muziek: 25e Symfonie van Mozart
  Kostuums: Jookje Zweedijk
  Licht: Bas Vissers

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Tribe en Troublemakers

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.