Maas theater dans podium

Vurig muziektheater voor dappere dodo's
 • 8+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Moed, doorzettingsvermogen en op jezelf vertrouwen. Alle jongens en meiden én hun familie krijgen er een extra dosis van mee tijdens Joris & de Drakentemmers.

Het vuur is ontstoken. Vijf Drakentemmers gaan jullie verrassen. De wildste drakenzaken passeren de revue: Wat zijn draken? Hoe vecht je tegen draken? En hoe overleef je niet alleen deze monsters uit bekende verhalen, maar vooral de draken die je van binnen de baas zijn? Draken van het hardnekkige soort dat zich geniepig in je gedachten vast klauwt. Die drakenstemmen in je hoofd die ervoor zorgen dat je, als het erop aankomt, toch niet durft te doen wat je écht zelf wilt.
In Joris & de Drakentemmers gaan de acteurs aan de haal met de legende van Joris en de Draak én met draken van alledag. Al spelend en muziek makend delen ze hun geworstel en ontdekkingen over draken. Deze vurige muziektheatervoorstelling schakelt, met de vaart van een achtbaan, van panische prinsessen naar een stoere bootcamp voor Drakentemmers in spé.

Vier je feestje in het Maaspodium
Ben je jarig? Vier je feestje bij Maas! Bij binnenkomst staat er een feestelijk versierde tafel met taart en limo voor jou en je vrienden klaar. Na de taart gaan jullie naar Joris & de Drakentemmers. Na afloop van de voorstelling ontvangen jullie een leuke verrassing. Dat wordt een verjaardagsfeest om nooit te vergeten! Meer weten? Klik hier.

 • Credits

 • Concept & regie: Inèz Derksen
  Spel & muziek: Joris Erwich, Karlijn Hamer, Lennart Monaster, Gijs Nollen en Folmer Overdiep
  Dramaturgie: Ludo Costongs
  Muzikale leiding: Joris Erwich
  Vormgeving: Bas Zuyderland
  Kostuumontwerp: Jorine van Beek & Verdieping3, Inez Coonen
  Lichtontwerp: Sander Salden

In het Maaspodium

Tickets kopen

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.