Maas theater dans podium

Een magisch klarinetconcert
 • 5+
 • Muziektheater
Speellijst / tickets

Wegens maatregelen in verband met het Coronavirus kan deze voorstelling niet gespeeld worden op de beoogde speeldatum. Klik hier voor de meest actuele informatie over de maatregelen die het Maaspodium neemt.

Vier jongens blazen dromen tot leven. Ze laten zich meeslepen door hun fantasie. Vol jeugdige verwondering en soms een tikje overmoedig, spelen ze spelletjes en dagen ze je uit om mee te dromen. Of dagdromen. Of slaapdromen. Of op-je-kop-dromen.

Dromenblazers is een magisch vrolijk klarinetconcert waarin de vier mannen van het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet soepel switchen tussen verschillende muziekstijlen. Van Gershwin tot Mahler tot Dvorák en meer. Want in dromen kan alles!

Duur voorstelling: 55 minuten (o.v.b.)

Makers
Oorkaan maakt met topmusici concerten voor kinderen. Oorkaan wil zoveel mogelijk kleine en grote oren de oneindige wereld van muziek laten ontdekken. Dit doet Oorkaan in theatrale en verrassende vormen en met klassieke muziek uit de hele wereld, van vroeger en nu.
Het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet is al zes jaar een veel gezien en geliefd ensemble op de Nederlandse muziekpodia. Samenspel, hun liefde voor de hele klarinetfamilie en vooral het plezier in muziek, kenmerken het kwartet.

EXTRA’S IN HET MAASPODIUM

Strijk neer op een picknickkleedje
Lunch voorafgaand aan de voorstelling mee met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje. Waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassenen €7,50 en kinderen €5,00.

 • Credits

 • Door: Oorkaan, het Nieuw Amsterdams Klarinet Kwartet 
  Regie:
  Mart van Berckel
  Musici:
  Nieuw Amsterdams Klarinet Kwarten Tom Wolfs, Jesse Faber, Bart de Kater, Sergio Hamerslag
  Dramaturgie:
  Erin Coppens
  Vormgeving: Vera Selhorst

Geef een reactie

Of deel Dromenblazers op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

 • Dromenblazers AFGELAST

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.