fbpx

Maas theater dans podium

Een droomvlucht vol dans en muziek
 • 7+
 • dans
Speellijst / tickets

Droomstad is opgedragen aan kinderen in oorlogsgebieden, die niet rustig kunnen wegdromen

Een mondharmonica klinkt. Een meisje wordt wakker in een droom. Weerloos en sprakeloos laat ze zich meevoeren door vreemde figuren en verleidelijke klanken, als een Alice in Wonderland. Wat begint met voorzichtige ontmoetingen ontvouwt zich tot een droomvlucht, vol dans en muziek. Al snel is er geen weg meer terug, ook niet wanneer de boel ontspoort.

In Droomstad laten De Dansers de meest wervelende, sprookjesachtige, achtbaan-achtige dans zien die ze in huis hebben, meegesleept door een epos van live muziek. Droomstad is opgedragen aan kinderen in oorlogsgebieden, voor wie rustig wegdromen onmogelijk is geworden.

Kerstvakantie bij Maas 
Kerstvakantie is samen met familie rond de tafel, spelletjes spelen, de geur van vers gebakken koekjes en glühwein, dennennaalden in je maillot en misschien wat natte sneeuw op de ramen. Maar kerstvakantie is dit jaar ook: van 23 t/m 30 december feest vieren in het Maaspodium. Een hele week lang presenteren we naast hartverwarmende voorstellingen een vrolijk randprogramma om samen fijn van te genieten. En mocht er sneeuw vallen, dan zit jij in het glazen huis van Maas front row > lees meer

Feestelijke kerstbrunch om 13:30 uur
Bij Kerst hoort lekker eten. Maak je uitje extra feestelijk en schuif met de hele familie aan bij onze Kerstbrunch. Een prachtig gedekte tafel vol heerlijks staat voorafgaand aan de voorstelling voor je klaar. Reserveren voor de kerstbrunch kan door bij je reservering te kiezen voor een combiticket (voorstelling + brunch). De prijs (10 eur per volw, 6 eur per kind) is inclusief aperitief en een warme drank naar keuze.

 • Quotes

 • Credits

 • “Enerverend om naar te kijken en vooral ook te luisteren.”
  Theaterkrant

  “Razend briljant is zowel de muziek als de beweging, die maken dat ze [de kinderen in het publiek] in vervoering met opengesperde ogen naar een dansvoorstelling kijken.”
  The Scotland Herald

  “Dit is niet slechts een voorstelling, het suggereert een levensfilosofie: neem de stemming over, vergeet je angst en laat los.. samen!”
  Edinburgh Guide

 • Gezelschap: De Dansers
  Choreografie:
  Wies Merkx i.s.m. crew
  Dans: Sander de Bie, Stephan Bikker, Guy Corneille, Daan Crone, Josephine van Rheenen, Noemi Wagner, Melanie Weijters
  Compositie: La Corneille i.s.m. choreograaf
  Fotograaf: Jelmer de Haas
  Impresariaat: Theaterbureau Frontaal

4 reacties op Droomstad

 1. Words cannot depict how incredible that was and how many emotions it stirred in me. Thank.you.so.much. for what you do! You express the unexpressable (beautifully)

 2. Dank voor de mooie dansvoorstelling (met mooie dansers) met aantrekkelijke bijpassende muziek, die niet overheerst! Ga zo door! Tot een andere voorstelling

Geef een reactie

Of deel Droomstad op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Droomstad

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.