fbpx

Maas theater dans podium

Herfstvakantie vier je bij Maas
Speellijst / tickets

Van 13 t/m 22 oktober 2017 pakt Maas uit met dans- en theatervoorstellingen plus onstuimige extra’s voor de hele familie.

Herfst, herfst, wat heb je te koop? De fijnste voorstellingen op een hoop! Maas neemt je deze herfstvakantie dansend mee op avontuur. Maak een vogelvlucht over Rotterdam in Een kleine brief aan de grote stad (4+), dans de wildernis in met Buurman in de natuur (5+), dommel samen met Duimelot (1,5+) naar dromenland (UITVERKOCHT), ontdek het beest in jezelf in Monsters (6+) en verwonder je over het eindeloze einde in de nieuwste Maasproductie Happily Ever After (8+) (*afgelast*). De meer ervaren Maaspodiumbeesten kunnen hun danshart ophalen in 100% Selfmade (12+) en Ten noorden van Nergens (10+).

Tussen de voorstellingen door kun je helpen zagen, timmeren en verven: we bouwen een indrukwekkend bouwwerk op ons grasveld. Bij Buurman in de natuur mag je helpen energie opwekken, Er zijn verschillende workshops en een breakdance college, in de ochtend serveren we ontbijtjes en natuurlijk gaan we kastanjes poffen boven een vuurtje. Kom je lekker aanwaaien deze herfst?

En krijg je na de herfstvakantie heimwee naar het Maaspodium, dan kom je toch gewoon nog een keer. Op zondag 29 oktober gaan we in Overtreffende trap (4+) op avontuur in eigen huiskamer.

> Ga naar de agenda voor het programma per dag <

 

  • Credits

  • Beeld: Fred Ernst/Manuel Retèl
    Modellen: Yara en Guus