fbpx

Maas theater dans podium

Indrukwekkende voorstelling van twee jonge circusartiesten
  • 6+
  • circus
Speellijst / tickets

Met veel acrobatische capriolen de hele familie verwonderen en ontroeren

Twee jonge circusartiesten besluiten samen te gaan wonen. Allebei hebben ze belangrijke spullen die hun eigen plaats verdienen. Ze verkennen de ruimte en rusten niet voordat alles een plekje heeft gekregen. De acrobaten dagen elkaar uit, drijven elkaar tot het uiterste en werken samen tot ze eindelijk de balans hebben gevonden.

Ex Aequo is een indrukwekkende voorstelling van twee jonge circusartiesten die met acrobatische capriolen de hele familie verwonderen en ontroeren. Voorafgaand aan de voorstelling trakteert Maas op een extra act. Een bijzondere verrassing in het kader van het herfstvakantie festival NL & BE – goesting in theater.

Sophie van der Vuurst de Vries (Rotterdam) ging al op jonge leeftijd naar Circus Rotjeknor. Fanatiek als ze was, werd circus haar grootste passie. Willem Balduyck (Lichtervelde, BE) kon als kind niet stilzitten. Zijn moeder stuurde hem daarom naar Woesh, een circusatelier in België. De artiesten hebben elkaar ontmoet bij de circusopleiding Codarts Rotterdam. Uit hun gezamenlijke liefde voor simpele objecten en de zoektocht naar eigen trucs ontstond Circus Katoen.

Goesting in theater
Deze voorstelling is onderdeel van het festival NL & BE – goesting in theater dat plaatsvindt van 17 t/m 25 oktober in en rondom het Maaspodium. Een herfstvakantie vol spannende voorstellingen, ontmoetingen, pop-up acts en vele extra’s.

  • Credits

  • Randprogrammering

  • Regie/coaching: Klaus Jürgens
    Spel: Willem Balduyck en Sophie van der Vuurst de Vries

  • De herfstvakantie krijgt een Vlaams tintje met het festival NL & BE – goesting in theater. Voorafgaand aan de voorstellingen en na afloop zijn er veel toffe workshops. Maak bijvoorbeeld niet alleen een vogelhuisje, maar ook prachtige ansichtkaarten of duik in de stripboekenhoek. Zin in lekkere (Vlaamse) frieten? Er is een heus frietkanon aanwezig! 3-2-1-Boem-Boem. Schiet je eigen friet! Een beetje ongezond, maar wel biologisch.

In het Maaspodium

Gespeeld

  • Ex Aequo + verrassingsact

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.