Maas theater dans podium

Actie en reactie
 • dans
 • XL
Speellijst / tickets

Wat maakt dat wij mensen alles kunnen maken en onszelf kunnen transformeren tot iets anders? Shifting Faces verdiept zich in maatschappelijke thema’s rondom de maakbaarheid van de mens. De voorstelling roept vragen op over wat normaal is en hoe synchroon en identiek we als mensen in deze maatschappij kunnen zijn. Shifting Faces is een actieve voorstelling waarbij je als toeschouwer uitgenodigd wordt om onderdeel te zijn van het grotere geheel en te reageren op wat er om je heen gebeurt.

Shifting Faces bouwt voort op de eerdere voorstellingen Masks en Walkie Talkie Wilderness.

Duur voorstelling: 50 minuten (o.v.b.).
Tickets boeken:
Tickets vanaf €8. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

 • Credits

 • Choreografie, artistieke leiding: Joop Oonk
  Performers, dansers: Mathilde Dirkzwager, Eric Heijmans, Suzanne Lamers, Jordy Ruhl, Claudia Scaringella, Manouk Schrauwen, Saskia Spierenburg, Enya Straver
  Dramaturgie: Floor Cremers
  Muziek: Ed de Vos
  Kostuums: Esmée Thomassen
  Met dank aan: Daan Bosch, Jolanda Keurentjes

  Over de maker
  Misiconi Company, een gezelschap dat bestaat uit mensen met en zonder beperking sinds 2013. Misiconi Company heeft ongelijkheid als grootste troef. De combinatie van dansers, ieder met eigen fysieke en mentale kwaliteiten, leidt tot bijzondere resultaten. Het gezelschap werkt zowel nationaal als internationaal. In voorstellingen van Misiconi komen vaak thematieken voorbij met een maatschappelijk karakter. Gedeelde ervaring staat centraal, tijdens de voorstelling vindt er vaak een ontmoeting plaats tussen publiek en performers.

  FRESH
  Deze voorstelling is onderdeel van FRESH: een creatief platform voor jonge mensen met grote ideeën. Sinds 2013 geven we elke maand de sleutel van het podium aan een talentvolle danser, muzikant, acteur of een hele bende bij elkaar. Ze zijn een avond vormgever van hun eigen programma, dus denk aan cross-overs, multidisciplinair, vernieuwend, nooit eerder vertoond werk, of iets dat niet binnen de hokjes past. Verrassingen en ontdekkingen gegarandeerd. Klik hier voor meer FRESH.

Geef een reactie

Of deel FRESH: Shifting Faces op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.