fbpx

Maas theater dans podium

Duizend dingen tegelijk
 • 6+
 • fysiek theater
Speellijst / tickets

Super onhandelbaar en lekker veel suiker

“grappige, rauwe komedie en tevens ode aan alle onhandelbare jongetjes op deze wereld.”★★★★ Volkskrant

Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Hij is super snel, super grappig, super onhandelbaar, super snel kwaad, extreem praatgraag, gekmakend positief en een expert op het gebied van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet. Bijvoorbeeld zijn beste vriend Erik (super traag, super dom, super sterk) Thomas kleurt de wereld vol en stort zich vol overgave op alles wat er op zijn pad komt.

Fat Boys is een voorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Fat Boys is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een komedie met een randje.

Duur voorstelling: 60 minuten (o.v.b.)

Voorjaarsvakantie
In de voorjaarsvakantie programmeren we volop familievoorstellingen. Voor aanvang en na afloop vermaak je je in ons huttendorp in de foyer. Met knijpers, touwen en kleurige doeken bouw je hutten van tafels. Verstop je nog even binnen voordat de lente echt begint. Klik hier voor het vakantieprogramma.

Makers
Het Ministerie van onverrichter zake is een nieuwe jeugdtheatergroep die voorstellingen maakt voor verschillende leeftijden. Het Ministerie bestaat uit de vaste kern van Danielle Wagenaar en Niek van der Horst en verschillende gerenommeerde gasten uit het (jeugd)theater. Het Ministerie maakt actueel en professioneel theater voor een jonge doelgroep, waarbij humor en abstractie een grote rol spelen.

Picknicken!
Lunch vooraf aan de voorstelling met een Maas picknickmandje. Bij de bar krijg je een overladen mand met lekkers en een kleedje, waar jij neerstrijkt mag je zelf weten. In het mandje zit in ieder geval quiche, fruit, stokbrood en salade. Trouwens, de picknick is helemaal vegetarisch. Reserveer er eentje samen met je ticket! Volwassen €7,50 en kinderen € 5,00.

 • Quotes

 • Credits

 • “Fat Boys is een grappige, rauwe komedie en tevens ode aan alle onhandelbare jongetjes op deze wereld.” ★★★★ Volkskrant

  “Niek van der Horst neemt de bijrollen voor zijn rekening en dat doet hij erg goed.” – Theaterkrant

 • Door: Het Ministerie van onverrichter zake
  Spel:
  Niek van der Horst en Eva Zwart
  Regie en tekst: Daniëlle Wagenaar
  Muziek: Jolle Roelofs
  Grafisch: Daniel Maarleveld
  Licht: Gé Wegman
  Scènefoto: Sanne Peper

Geef een reactie

Of deel FAT BOYS op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • FAT BOYS

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.