Maas theater dans podium

Ode aan alle onhandelbare jongetjes
 • 6+
 • fysiek theater
Speellijst / tickets

“Grappige, rauwe komedie en tevens ode aan alle onhandelbare jongetjes op deze wereld.” Volkskrant ★★★★. 

Thomas is wel 1000 dingen tegelijk. Hij is super snel, super grappig, super onhandelbaar, super snel kwaad, extreem praatgraag, gekmakend positief en een expert op het gebied van knaagdieren en snoep. Zijn hoofd zit zo vol dat er af en toe iets uit moet. Bijvoorbeeld zijn beste vriend Erik (super traag, super dom, super sterk). Thomas kleurt de wereld vol en stort zich vol overgave op alles wat er op zijn pad komt.

Fat Boys is een voorstelling over kinderen die niet passen binnen het systeem en hun eigen weg zoeken om te overleven. Fat Boys is een feest van woorden, van nieuwsgierigheid en levenslust. Een komedie met een randje.

Duur voorstelling: 60 minuten.
Tickets boeken:
Tickets vanaf €9,00. Klik hier om te boeken.
Coronamaatregelen: Ga je met je eigen huishouden, boek dan gezamenlijk. Ga je met anderen, boek dan apart. Je hoeft je niet te laten testen en je hoeft ook geen mondkapje op. Wel vragen we iedereen vanaf 18 jaar om anderhalve meter afstand te bewaren. Wij volgen de landelijke maatregelen en passen ons daar direct op aan als er iets verandert.

Maaspodiumplank
Nog even blijven hangen op deze vakantiemiddag? Na de voorstelling staat een plank vol lekkers op je te wachten. Wat is het lekkerste fruit van dit seizoen? Komt dit brood uit eigen oven? Eet en beleef mee. Reserveer een plank samen met je ticket. Klein (2 personen) €7,50 / middel (4 personen) €13 / groot (6 personen) €19. Voeg de plank(en) toe aan je bestelling wanneer je je kaarten koopt.

 • Quotes

 • Credits

 • “Fat Boys is een grappige, rauwe komedie en tevens ode aan alle onhandelbare jongetjes op deze wereld.” Volkskrant ★★★★.

  “Niek van der Horst neemt de bijrollen voor zijn rekening en dat doet hij erg goed.” Theaterkrant.

 • Door: Het Ministerie van Onverrichter Zake
  Regie, tekst: Daniëlle Wagenaar
  Spel:
  Niek van der Horst, Kaatje Kooij (in 2018: Eva Zwart)
  Muziek: Jolle Roelofs
  Licht: Gé Wegman
  Grafisch: Daniel Maarleveld
  Scènefoto’s: Sanne Peper
  Fat Boys is tot stand gekomen met behulp van Stichting Janivo, het Amsterdams Fonds voor de Kunst, het Lira Fonds.

  Over de makers
  Het Ministerie van Onverrichter Zake is het jeugdtheatergezelschap van Niek van der Horst en Daniëlle Wagenaar, in samenwerking met verschillende gasten zoals Eva Zwart en Kaatje Kooij. Na haar artistiek leiderschap bij het Syndicaat heeft Daniëlle Wagenaar zich de laatste twee jaren gericht op het schrijven van tekst voor jeugd- en volwassentheater. Niek van der Horst speelde bij verschillende gezelschappen voor zowel jeugd als volwassenen, waaronder bij Maas De wilde keuken (XL), Drie (4+), Beauty en het beest (8-108 jr) en Gezocht: Konijn (3+).

Geef een reactie

Of deel Fat Boys op Facebook:

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

In het Maaspodium

Gespeeld

 • Fat Boys
 • Fat Boys

Koop je kaarten vooraf met korting. Op de dag zelf zijn de kaarten aan de kassa van het Maaspodium € 1,00 duurder.